Lepota

Ljubav

Maska za lice koja uklanja mitisere i sve ostale gadosti! (RECEPT)

Ovo je maska za lice koja uklanja mitisere, bubuljice i sve ostale gadosti sa kože! Lice će vam biti negovano i nikad čistije. Isprobajte crnu masku!

Maska za lice koja uklanja mitisere i sve ostale gadosti! (RECEPT) Svet Plus





Oslobodite se dosadnih mitisera koji vrebaju po vašem čelu, bradi i nosu. Očuvajte besprekoran izgled zahvaljujući revolucionarnoj crnoj maski. Već nakon prvog korišćenja primetićete pozitivne efekte, a redovnom upotrebom garantujemo vam besprekoran ten.

Crna maska za lice deluje dubinski, rešavajući problem mitisera i bubuljica bolje od bilo kog drugog preparata. Savršena je za tinejdžere koji se suočavaju sa masnom kožom i nečistoćama, ali i za zrelu kožu.

Nakon nanošenja, beli tragovi na maski ukazuju na uklanjanje nagomilanih nečistoća već nakon prvog tretmana. Bićete oduševljeni što ste je odabrali i što konačno pružate sebi kvalitetnu negu.

Crna maska nosi naziv po aktivnom uglju u njenom sastavu. Pripada kategoriji piling maski, a nakon skidanja, oslobodiće vašu kožu od mitisera i ostalih nečistoća.









Evo recepta za domaću crnu piling masku protiv mitisera:



2 tablete aktivnog uglja
1 kašika mleka
1 kašičica nezaslađenog želatina




Uputstvo:

Zgnječi tablete aktivnog uglja u prah koristeći kašiku ili neki drugi alat. Stavi ih u posudu. Dodaj kašiku mleka u posudu sa prahom od aktivnog uglja. Dobro promešaj da se sastojci sjedine. Dodaj želatin u smesu od uglja i mleka. Neka odstoji nekoliko minuta dok želatin ne upije tečnost.

Stavi posudu sa smesom u mikrotalasnu ili na šporet, i lagano je zagrej na niskoj temperaturi, samo dok se želatin potpuno ne rastopi. Pazi da ne pregreješ smesu.

Skloni smesu sa vatre i ostavi je da se malo ohladi, ali ne toliko da se želatin stegne.

Kada je smesa postala prijatna za dodir, nanesi je na lice, izbegavajući područje oko očiju i usta. Možeš koristiti četkicu za nanošenje maski ili jednostavno jagodice prstiju.

Ostavi masku da deluje oko 15-20 minuta, dok se potpuno ne stegne. Kada je maska potpuno suva, pažljivo je skini počevši od donjeg dela lica prema gore. 



  




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>