Elita 7

Parovi

Verenik Milene Kačavende lažirao svoju smrt! Ana Ćurčić ima prepiske sa njim!

Verenik Milene Kačavende, izvesni David, lažirao je, kako se čini svoju smrt, a Ana Ćurčić ima prepiske sa njim koje su sada dospele u javnost.

Verenik Milene Kačavende lažirao svoju smrt! Ana Ćurčić ima prepiske sa njim! Screenshoot/Instagram





U ovim prepiskama se vidi da Milenin verenik koji je lažirao svoju smrt, komunicirao sa Anom Ćurčić i da ju je pitao i za ćerku Ivu, i rekao Ani da se čuo sa njom, kao i da mu je Milena Kačavenda dala broj telefona.



Kako Pink piše, Milenin verenik je živ i ona je samo još jedna u nizu prevarenih žena sa njegove strane. 



Setimo se Milice Dabović koja je pre Vanje, imala veliku ljubavnu priču sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je tada zanimalo kako otac njegov izgleda i ko je on zapravo, pa je tom prilikom i otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je ona mislila, već da je njegovo pravo ime Ljuba. Ovo je bivša košarkašica naknadno i potvrdila, kao i da je u Beogradu poznat po mnogim prevarama, a da je tada Milica bila samo još jedna u nizu njegovih žrtava:


"Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga intresovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog..." ispričala je ona ranije i dodala:

 

Boja kose koju preporučuju frizeri nakon 40 i 50 godine!










"Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole."

Prepisku Ane Ćurčić i Davida možete videti OVDE.

 

Ovo je najgora hrana za srce upozoravaju kardilozi!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>