Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2023. godine!

Oktobar 1, 2023: Zvezde otkrivaju vašu sudbinu! Da li će dan biti izazovan ili će zvezde doneti sreću? Pročitajte dnevni horoskop i saznajte šta vam zvezde predviđaju!

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2023. godine! Svet Plus








♈Ovan

Planetarni aspekti mogu da prouzrokuju zastoj u poslovanju. Jedan od vaših saradnika postao je problematičan. Isprekidan odnos sa partnerom i nedefinisana veza između vas počinju da vas emocionalno iscrpljuju. Otvoreno porazgovarajte o vašoj zajedničkoj budućnosti. Temperatura.




♉ Bik


Negativni komentari nadređenih mogu izazvati nervozu. Pokažite im svoje kvalitete odličnim rezultatima. Blizanci, čuvajte se tajnih veza i iznenađujućih poznanstava, posebno s Vodolijom. Izbegavajte gazirane napitke.





♊ Blizanci

Budite oprezni jer su danas mogući neki propusti. Pad koncentracije može da uzrokuje ozbiljne greške i materijalnu štetu. Bikovi koji su u vezi ili u braku suočavaju se sa starim problemom. Neophodno je da ga hitno rešite. Pad imuniteta.





♋ Rak

Danas možete naići na problem u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Neophodan je kompromis. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Škorpijom. Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu krizu. Skloni ste alkoholu.




♌ Lav

Lavove danas na poslu očekuje mogućnost unapređenja. Očekuje vas izuzetno važan poslovni sastanak. Idealan dan da tražite povišicu. Početak nove veze za slobodne Lavove. Oni Lavovi koji su u vezi uspešno će prevazići neki stari problem. Glavobolja.



♍ Devica


 Akcenat ovog dana je na finansijama. Ako vam je neophodan novac za dalje poslovanje, ovo je idealan dan da potražite dodatne izvore i sponzore. Nerazumevanje između vas i partnera može danas kulminirati u vidu rasprave. Osećate veliki umor


 

Mesečni horoskop za oktobar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za oktobar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!












♎ Vaga

Poslovna saradnja s prijateljem ili poslovno putovanje su važne teme danas. Finansijska situacija je odlična. Očekuje vas iskušenje ulaska u vezu, čak i ako ste obazrivi. Puna ste pozitivne energije.




♏ Škorpija

Nije preporučljivo da danas ulazite u finansijske rizike. Moguć je gubitak. Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa jednim zanimljivim Lavom. Obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi moguće je čak i kroz slučajan susret. Sklonost povredama.




♐ Strelac

Finansije su u fokusu dana. Saradnja s prijateljima može doneti veliki uspeh. Prijateljstvo s osobom koju dugo poznajete prelazi granice, razvijajući snažne emocije. Nagle temperaturne oscilacije ostavljaju vas loše raspoloženim.




♑ Jarac

Planetarni aspekti mogu uzrokovati kašnjenje u novčanim uplatama. Slobodni Jarčevi upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Oni u nezadovoljavajućoj vezi razmišljaju o raskidu. Krećite se više.




♒ Vodolija

Dvostruka poslovna ponuda stavlja vas pred dilemu. Razmotrite pažljivo pre nego donesete konačnu odluku o poslovnim saradnjama. Početak nove veze donosi prva iskušenja i krizu. Niste sigurni da li ulaziti u ozbiljnu vezu. Aktivnije se krećite.




♓ Ribe

Planete vas podstiču da završite važan posao pre nego što krenete na novi projekat. Flert i igre zavođenja obilježavaju dan za sve Vodolije. Vodolije u vezi suočavaju se s sukobom mišljenja s partnerom. Povedite računa o ravnoteži tečnosti u organizmu.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>