Region

Svet

Dvor: Nominovani Vanesa, Urška, Danijel i Ćemo

Najproblematičniji rijaliti u Srbiji se nastavlja kao da se ništa nije dogodilo. Nominovani su Vanesa, Ćemo, Danijel i Urška. RRA je izglasala da njihovo ponašanje nije za primer, da bi trebalo da smanje konzumiranje cigareta i alkohola, ali najviše da smanje svađe - uzalud.

Dvor: Nominovani Vanesa, Urška, Danijel i Ćemo



Dvorani su malo, izolovano kraljevstvo čije dogodovštine prati cela Srbija. Kralj Miloš Bojanić, sa sve masnicom koju je zaradio od flaše koju je bacio Firči, pokušao je da napusti imanje nakon svađe sa Bokijem 13, ali ipak je ostao. Bojanić se kleo u "majku mrtvu" da će izaći ako Boki 13 ostane u prostorijama za kralja i kraljicu, izašao, ali se vratio nakon osam sati bez prevelike pompe. Miloš i Maja dogovorili su se da nominuju Vanesu zbog nekorektnog i licemernog ponašanja "prema kraljevstvu i kralju", i Ćemu jer je "jako nevaspitan", odnosno zato što je kralja pljunuo u lice.

"Mene je to isto pogodilo", rekla je Maja. Vanesa je nominaciju očekivala jer shvata da kralj i kraljica ne umeju da se ponašaju, a Ćemo se složio i dodao da je samo hteo da uzvrati Milošu pljuvanje. A RRA nek' se češe…Publika više ne želi da gleda Danijela i Uršku. Oni će biti okovani zajedno sa izborom kraljevskog para, i u nedelju će dvoje napustiti "Dvor".

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>