Region

Svet

Poslednji intervju Milana Miloševića! Nakon Pinka, otkaz i na Hype! (VIDEO)

Poslednji intervju Milana Miloševića! Nakon Pinka, otkaz i na Hype tv! Ko je kome dao otkaz i šta je pravi razlog svemu ovome... Čini se da se ova priča tek zahuktava!

Poslednji intervju Milana Miloševića! Nakon Pinka, otkaz i na Hype! (VIDEO) Screenshoot/Youtube








Nakon što je objavljena intimna prepiska, sada su se otkrili novi detalji i razlozi njegove odluke.

Kako se može videti iz poruke, Milan Milošević je navodno dao otkaz zbog bivšeg učesnika Zadruge, Bilala Brajlovića.




U prepisci se otkriva da Milan sa Bilalom ide na sud sledeće nedelje, te da je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog lažnih optužbi koje su upućene na njegov račun. Rekao je da ga nikada niko nije optuživao na ovakav način i da će se lično pobrinuti da se stvari postave onako kako treba.



Poštovani, obaveštavam vas da jednostrano, bez navođenja razloga, raskidam ugovor od 19.4.2023. godine - napisao je Milan u 11. septembra u 15:54, a onda je usledio odgovor pomenute televizije u 17:51 i poslato mu je upozorenje o postojanju razloga za otkaz Ugovora o radu.



Povodom njegove objave na Instagramu oglasili su se sa televizije na kojoj Milan Milošević još uvek ima ugovor.

- Molimo vas da ne nasedate na Instagram objave. Milan Milošević je danas posle jučerašnje revizije dolaska i odlaska sa posla dobio upozorenje pred otkaz - napisali su i dodali:

- Tako da on otkaz nije dao niti ga je još uvek dobio jer ima 8 dana za izjašnjenje po upozorenju o otkazu ugovora o radu. On je još uvek zaposlen u Hype production i ima obaveze prema istoj firmi - poručili su sa Hype tv.

 

Sanjin Horvat pokušao da poljubi Milenu Kačavendu! (VIDEO)












Milan Milošević je do početka ove godine bio voditelj "Pinka", ali je prekinuo tu saradnju:

"Sa televizijom Pink i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! Razumem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način." - napisao je tada putem društvenih mreža.


Saša Mirković je izjavio da se Milan Milošević nije pojavljivao na poslu, za osam meseci radnog odnosa, ima nešto preko sedam radnih sati. Pored ovoga Mirković još kaže da Milanova zarada bila sedamsto hiljada dinara, a čini se da se ova priča tek zahuktava.







 

Horor film Pričaj sa mnom stiže uskoro! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>