Svet

Region

Horor film Pričaj sa mnom stiže uskoro! (VIDEO)

Horor film "Pričaj sa mnom" stiže uskoro! A24-ov najnoviji horor eksperiment jedan je od najstrašnijih filmova godine, ali ispod njegovih već poznatih žanrovskih tropea krije se nešto duboko dirljivo.

Horor film Pričaj sa mnom stiže uskoro! (VIDEO) Svet Plus




Horor godine, "PRIČAJ SA MNOM" nam stiže za manje od dve nedelje, tačnije 21. septembra!


"Pričaj sa mnom" ("Talk To Me"), počinje u bučnom haosu. Film, koji je premijerno prikazan 28. jula, priča priču o tinejdžerima koji igraju društvene igre s balsamovanom rukom - što im omogućava da vide i razgovaraju sa mrtvima. Šta može poći po zlu, zar ne?

Pa, Danny i Michael Philippou - australijski YouTuberi koji debituju kao reditelji u filmu "Pričaj sa mnom", bacaju nas usred žurke u srednjoj školi. Vidimo poznato treštanje elektronske muzike i pijane tinejdžere kako se spotaknu jedni preko drugih.





Kamera se fokusira na leđa našeg očajnog protagoniste, Colea (Ari McCarthy), koji traži svog brata, Ducketta (Sunny Johnson). Naposletku, usredsređujemo se na zaključana vrata, a Duckett je s druge strane. Cole lupka po vratima. To ne pomaže. Onda, on ih udara ramenom. Ni to ne uspeva. Zatim, Cole ih nogom razbija.

Šta se nalazi unutar sobe? Spremni smo li da to vidimo?

Ovo je trenutak - koji, ispostaviće se, nagoveštava tamnu srž filma:


Kako da dopremo do svojih izgubljenih voljenih, kada su se zatvorili prema nama, zaključali vrata i bacili ključ?


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 




Viber

Autor: O.J
Izvor: esquire.com

Povezane vesti:


>