Elita 7

Parovi

Ana Ćurčić se od izlaska iz rijalitija nije videla sa ćerkom! (VIDEO)

Ana Ćurčić se od izlaska iz rijalitija "Zadruga 6" nije videla sa ćerkom, Iva neće da je vidi očima od dana izlaska, tvrdi Kačavenda! Ali to nije sve! Milena je iznela niz skandaloznih detalja i bivšoj prijateljici!

Ana Ćurčić se od izlaska iz rijalitija nije videla sa ćerkom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Milena Kačavenda je iznela detalje afere Ane Ćurčić sa njenim bratom i nagim fotografijama koje mu je slala u zatvor, kao i lošem odnosu sa ćerkom Ivom.


Milena da li si se iznenadila kad sam rekla da je Ivan poručio Lakiću da treba da prizna da su bili u se*s aferi? - pitala je voditeljka.


"Jesam, očekivala sam da ću saznati stvari koje nisam stopostotno pratila, ali ja sad slušam Matoru i razmišljam da li je moguće da me je tako izmanipulisala. Ona je vrhunski manipulator. Ana je poslednji čovek, ja znam pola Beograda, da me neko pita da li imam nekoga da mi završi fudbalera ne bih se setila Ane Ćurčić u životu." - kaže Kačavenda, pa dodaje:

" Što se Zvezdana tičem ja njega poznajem jako dobro. Moje pitanje je do koje mere, jedna digresija, moj muž je čovek kakav jeste ali ja nikad nisam doživela nasilje već je on od mene i ja nemam problem to da kažem. Ja sam samo u jednom trenutku videla oči svog muža i osvestila se i rekla sebi da je sad kraj i prestala sam i on mi je posle nekoliko dana rekao da je prebacio. Postavljam sebi pitanje do koje mere je onda ona dovodila njega do takvog ludila, ja mog brata pitam što mi nikad nije rekao. 


Vidi mene ne zanima njen se*sualni život, moj brat odlično izgleda, frajer da se smrzneš. Ubeđivala sam ga da mi da pisma i slike, da izvinete njena intimna regija kod Zvezdana u Cirihu i kod mog brata u zatvoru. Moj brat ne poznaje Zvezdana i njega Zvezdan ne interesuje, ali ja kad sam sa njim sela i razgovarala on mi je rekao da sam us*ala čoveka. Ana se od dana izlaska nije videla sa ćerkom, neće da je vidi očima od dana izlaska. Ja nikoga od vas nisam pljuvala i udeljivala vam andimke, samo sam Zoricu šakom i kapom. Ja od Ane napolju saznajem da je Aleks bila sa Zvezdanom u kres kombinaciji." - rekla je Milena.


Dok ste vi bili u "Zadruzi 6"  kuma je otkrila informaciju da su Zvezdan i Aleks bili u šemi pa ju je Ana Ćurčić u Narod pita demantovala oštro - rekla je voditeljka.



"Tako je, tako je bilo. Ja nemam pojma ko je ta Aleks, Ana ulazi i Šmizla kreće da je pljuje. Šmizla meni do kaja objasni da je Aleksandra bila sa njenim mužem zapravo i da je Ana ušla da joj se na*ebe majke, a ulazi i štiti je. Ono što je Ana rekla meni nije rekla ovde." - rekla je Milena.


Da li je ona otišla u pab sa namerom da ga diskvalifikuje? - pitala je voditeljka



"Da, otišla je da mu se use*e u život, pa ja bih mogla za tri miuta da ga use*em i izbacim ga jer ga poznajem. Zvezdan Slavnić je u zatvoru u Cirihu i slao joj sve do zadnjeg dinara." - rekla je Milena Kačavenda.



Je l' bi bio on sa njom da je imao pare? - pitao je Janjuš


"Ne bi. Zaboravljam, ona vas je sve slagala kao i ja, a to je da su oni bili 15 godina u vezi, a ne 13, nego je to bilo zbog varanja muža. Varala je muža skoro dve godine. Ona je jedan ober manipulator." - smatra Kačavenda.



 
 

Snovi: Poruke iz dubina naše podsvesti!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>