Elita 7

Parovi

Đedović i Kačavenda: Raskrinkavanje i šok detalji o Ani i Buliću! (VIDEO)

Marko Đedović i Milena Kačavenda nastavljaju raskrinkavanje! Šok detalji o Ani Ćurčić i Aci Buliću ali i varanju prvog muža i Zvezdana Slavnića...

Đedović i Kačavenda: Raskrinkavanje i šok detalji o Ani i Buliću! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Marko je krenuo da iznosi koliko dokaza ima protiv Ane Ćurčić.


"Ja imam sve dokaze sada. Ona i Aca Bulić nikada nisu bili zajedno, ona je jurila Janjuša po kockarnici, sve Janjuš krije, a da ne pominjem koja je to mafija." - pričao je Đedović.


"Znam ja sve, ja sam dobila i moje montirane slike kako sam ja alkoholičarka u bolnici, a to je nešto drugo. Monitrali su svašta nešto, a Aca Bulić je mene krenuo da baci u priču o svemu, ima on namere." - rekla je Milena Kačavenda.


"Ima i to, oni su rekli da si ti tada bila pijana, ja sve imam to snimljeno. Ja dobijam 360 skrinova da nikada Ana i Aca nisu bili u vezi, Ana gde zove Janjuša na kocku, gde priča sa Šašićkom. On prepsike, ona planira sa adminkom da smota Acu u krevet, i da ga napije i iskoriti na kvarno. Milena te poruke, te prepiske koje su poznate. Sve te adminke su bile na platnom spisku Ace Bulića." - nastavio je Marko.




 




"Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a daj čoivek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja imam brata koji je u zatvoru, a ona je upoznala mog brata kada je moj sin napunio 18 godina, a to je bilo 2019 godine. Ona je njemu uplaćivala pare u zatvor, a onda mu je pored toga slala intimne slike." - pričala je Kačavenda.


"Ona je varala i muža i Zvezdana i dovodila je Zvezdana u krevet gde je spavala sa svojim mužem. Varala je sve." - govorila je Kačavenda.





 




Raskrinkavanje Ana Ćurčić u klozetu od strane Marka Đedovića i Milene Kačavende je nastavljeno. Đedović je otkrio Mileni da su Ana i Zvezdan imali plan od njegovog ulaska šta i kako da rade...

"Ja sam pričala priču da je Zvezdan nju varao sa tom nekom klinkom u kockarnici. Kada sam ja sela da istražim sve, šta će Bulić u ovoj priči?! Čoveče" - rekla je Kačavenda.


"Na sve te priče, o nasilju, ja je pitam: "Četiri godine je bio u zatvoru, imala si Acu Bulića", kaže ona meni: "Nisam imala Acu", a on izjavio da su se videli. Onda ona meni od Šiša bara do ovamo kaže: "Reci Aci da prestane da priča i da me kanali", ja kažem: "Nisam ja to tako shvatio" i izađem na vrata...Čovek rekao istinu, dolazimo na kraju sa dokazima i sa svim ovime što ti znaš. Milena, videćeš, 360 skrinšotova, kunem ti se! Sada ne možeš da se otkačiš od toga, jer ako je ostavi, opet će da ispadne žrtva. Ona je tog dečka ukanalila, da tu pukne tikva i taj momak bi otišao niz vodu kao i svi vi. " dodao je Đedović.






 




 
 

Razvode se voditeljka Ana Radulović i pevač Mirče!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>