Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 11. septembra do 17. septembra  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




VAGA

Hrana

Vreme je da se sami sa sobom dogovorite (a to možete tokom ove sedmice) i da napravite po koju pozitivnu promenu u vašem načinu ishrane.

Ljubav

Prostor za promene se otvara – one će prvo krenuti iznutra, poigravati se sa vašim mislima i razmišljanjima, slagati vam kockice u glavi, davati vam znakove pored puta – da bi od kraja nedelje vaša osećanja došla tačno na mesto gde treba da budu. I od tada možemo da pričamo o novom pravcu koji ćete uhvatiti – bilo da vas on vodi ka velikim, pozitivnim koracima u postojećoj vezi….bilo da vas vodi ka shvatanju da želite da napravite presek. Slobodne Vage – i za vas se otvara uzbudljiv period sa mnogo dešavanja, promena, pravih (ali i pogrešnih) ljubavnih investicija. Emotivno igralište je otvoreno.

Posao

Po rezultatima je ovo dobra sedmica. Po mentalnom opterećenju i stresu nije, ali šta da se radi – izgleda da ovih dana ne ide jedno bez drugog. Pritiskaće vas i obaveze i saradnici, pritiskaće vas i to što će vam na pameti biti sto stvari odjednom – ali umećete sa tim pritiskom da se izborite. Sigurno je da ćete nešto propustiti, nešto zaboraviti, nešto zabrljekati – ali ćete umeti da se „izvadite“ – neki na šarm, neki uz podršku drugih, neki na mišiće i uz mnogo truda. Finansije vas nešto više vole u ovim danima.

Zdravlje

Može da vas potkači po koja viroza ili grlobolja. I odmarajte više.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Bilo bi lepo da se više posvetite sebi – navikama, načinu ishrane, fizičkoj aktivnosti. Kada je hrana u pitanju – neće dovođenje u red ići lako jer je ovih dana previše slatkih i slanih iskušenja za vas.

Ljubav

Ako pričamo o strasti kao o jednoj vrlo značajnoj komponenti veze – imaćete je. Što se komunikacije tiče – neće ona biti baš savršena, ali ćete uglavnom uspevati da se čujete, razumete, dogovorite. Ali opet – nešto će bagovati. Biće prisutna neka nervoza, neizvesnost, strahovi – a što i zašto to – evo ja zaista ne znam. Vama u glavi iz nekog razloga tutnji – možda zato što nešto krijete, a možda i zato što volite sami sebi da komplikujete život. Slobodne Škorpije – strasti i manjih i većih zaljubljivanja itekako može biti – što se trajnosti započetih odnosa tiče, to vam je sada lutrija – može da bude, ali ne mora da znači.

Posao

Što se poslovnog sektora tiče – tu ćete se čupati. Jer, sve biste vi mogli da lepo rešite i završite na vreme – da nije okolnosti i drugih ljudi koji vam ometaju organizaciju, kvare planove i ubacuju vam element nepredvidljivosti i neizvesnosti. Ovo ne znači da sedmica pred vama nije uspešna – ali znači da ćete taj uspeh debelo platiti svojim živcima i duševnim mirom. Ono što u ovom trenutku jeste dobro – što vas više ometaju i koče, vi tvrdoglavije gurate napred. Ono što ste zacrtali – od toga ne odustajete.

Zdravlje

Niste loše, ali ste blago neurotični. I možete imati probleme sa grlom ili kičmom.

 



STRELAC

Hrana

Koliko god vam prijalo i slatko i slano ovih dana – jasno vam je da se nešto mora uraditi – ne samo po pitanju kojeg kilceta viška, već po pitanjima toga kako se osećate.

Ljubav

Ti momenti kada ste partner i vi jedno pored drugog i kada uživate u zajednički provedenom vremenu – bilo kroz strast, bilo kroz aktivnosti koje vam donose radost, opuštenost, zabavu i ispunjenje – čupaće vas. Jer sve ostalo će biti teško i pod moranje – bilo da je u pitanju posao ili porodične obaveze. Sve ostalo će vas stezati i komplikovati vam život, grickati nerve i imaćete osećaj da trebate da budete na tri mesta odjednom. Pa onda – borite se za te zajedničke male oaze – oboje. Slobodni – kad uspete da pobegnete od obaveza, želećete da uživate. A tih uživanja će sada biti. Više osoba je zainteresovano.

Posao

Ja bih volela da mogu da vam kažem da vam sledi neki jednostavniji i opušteniji period – ali to je stvarno malo verovatno. Mogu da dođu momenti u radnom danu kada sve složite, postavite na svoje mesto i odahnete – ali vrlo brzo će se pojaviti nove stavke kojima morate da se bakćete i oko njih angažujete. Privodite kraju nerešeno i nezavršeno, da ne biste kasnili. Period vam je poslovno zahtevan, ali daleko od toga da je loš. I to „nije loš“ će se kod nekog odraziti kroz finansije, kod nekog kroz napredovanje.

Zdravlje

Dosta ste iscrpljeni i energetski polovični.

 

Razloge ubrzanog starenja: Ovo je ključna greška koja može ubrzati taj proces!


 





JARAC

Hrana

Ne pravite velike greške kada je ishrana u pitanju, ali ste skloni da imate momente kada ste preopušteni i skloni da povlađujete sebi. Nemojte previše – teško ćete skinuti višak kilograma.

Ljubav

Nekako ćete se teže uklapati sa partnerom ovih dana. Možda zbog toga što će kod oboje biti dosta haotičnih dešavanja (i u privatnom i u poslovnom sektoru), a možda i zbog toga što ćete umeti da jedno drugom „nagazite na žulj“. U svakom slučaju, pojačana individualna nervoza i žurba može dovesti do povremenih tenzija u odnosu. Ovo je nedelja u kojoj ćete „krasti vreme“ za zajedničke trenutke i to vam neće biti dovoljno. Slobodni Jarčevi – sve vezano za ljubavna dešavanja vrti se oko emotivne prošlosti ili oko osoba koje su već prisutne u vašem životu a sa kojima niste do sada krenuli u ljubavnom smeru.

Posao

Manje zastoje ili neprijatnosti možete imati zato što se niste dobro razumeli sa sagovornikom. Ispeglaće se problem, ali će vam doneti nešto usporenije funkcionisanje. Tamo gde bude zakočilo – otkočiće i pronaći će se rešenje – bilo da je u pitanju dogovor, papirološka pitanja ili nešto deseto. Obaveza ćete imati više nego u proteklom periodu, pa pokušajte da se organizujete da biste sve završili na vreme – koliko god se to povremeno pokazalo kao izuzetno zahtevan zadatak.

Zdravlje

Dosta osetljiv respiratorni sistem.

 



VODOLIJA

Hrana

Tako vam je došlo – u ovoj nedelji ćete više obraćati pažnju na ono što jedete, vodeći računa da obroci budu raznovrsni i kvalitetni. Slabost prema slatkišima postoji, kao i prema „grickanju“ u večernjim satima

Ljubav

Možete li da ne komplikujete jedno drugom život? Pa naravno da ne možete. Jer, bilo bi dosadno bez povremenog „dramskog“ začina. Strasti vas tako lepo drže, drži vas i komunikacija koja se vezuje lično za vas dvoje, vaše planove, uživanja, zabavu. Nešto vam teže ide onaj praktični deo – ko šta treba da uradi, šta je čije zaduženje, gde su novci i na šta smo ih potrošili i ostalo. Tako da – povremeno ćete imati manje ili veće frktanje jedno na drugo, ali ćete ispeglati. I nastaviti dalje. Slobodne Vodolije – u periodu ste kada se neke želje i priče mogu pokrenuti preko noći. Uživanje će vam doneti svakako. Za trajnost – nisam sigurna.

Posao

Na sto strana definitivno ne možete odjednom – mada se mora priznati da ćete pokušavati. Organizacija vam je sada budibogsnamatična – a dodatno ćete je komplikovati zato što ćete u svemu ili zakasniti ili olako prihvatiti na sebe neku obavezu a posle ne znati šta ćete sa njom. Imaćete vrlo finu komunikaciju sa saradnicima – dokle god se po svim pitanjima slažete. Ako naleti nešto gde nemate ista mišljenja (a to je vrlo izvesno), doći će do tenzije. Nešto ste se zaglavili po pitanjima finansija – ili novac kasni ili imate neka otežanja (možda problemi sa prenosom sredstava, bankom, aplikacijom itd).

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, mada su moguće viroze i alergije.

 



RIBE

Hrana

Što ste se opuštali po pitanju ishrane, opuštali ste se. Sada je potrebno da se više obrati pažnja. Umesto da gledate šta je najslađe i najsočnije, sada biste mogli da počnete da gledate šta je najzdravije.

Ljubav

Odnosi u kojima duže vreme postoje problemi koji su teško rešivi (ili partner i vi ne želite da uložite snagu da ih rešite) dolaze u fazu koju možemo nazvati – raskrsnicom. I koja će trajati otprilike mesec dana. U toj fazi ćete vas dvoje odlučiti da li nastavljate dalje istim putem ili se razilazite. Za sve ostale u vezama i brakovima (koji ne potpadaju pod ovu prvu kategoriju) – komunikacija vam nije sjajna, previše čujete sebe a premalo osobu preko puta vas. Ne komplikujte jedno drugom život, propričajte istim jezikom. Slobodne Ribe – i na dalje važi – samo polako – ako valja, pokazaće se ubrzo. Ako ne valja – pa šta će vam onda?

Posao

Neke vaše ideje su izuzetno dobre – ali sada nije trenutak da ih aktivirate. Biće potrebno da sačekate povoljniji momenat a on će doći – ili u roku od mesec, dva – ili na proleće sledeće godine. Čak i ako se otvori mogućnost u narednih par nedelja – ipak će biti odlaganja, zato bez žurbe. Što se tiče trenutnih poslovnih okolnosti i vaše svakodnevice – ista meta, isto rastojanje. Razvučeni ste mnogo, a kako se vi u svemu ovome snalazite – to samo vi znate. Ali plivate, i to više nego dobro.

Zdravlje

Vrlo promenljivo po pitanjima zdravlja. Previše ste energetski isceđeni.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>