Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 28. avgusta do 3. septembar 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Teško je u ovim danima odoleti slanim I slatkim iskušenjima. Neke Vage jedu na nervnoj bazi, neke zato što su se maksimalno opustile I hoće da uživaju.

Ljubav

Usporavanje, pa stacionarnost vaše vladarke pred direktno kretanje u narednoj nedelji doneće vam osećaj zastoja, blokiranosti, zaglavljenosti u osećanjima koja se gomilaju, kao I porast nervoze koja će se odraziti kroz vaše emotivne relacije. Razlozi za ovakva osećanja mogu biti višestruki – od prošlosti, preko nezadovoljstva postojećim odnosom (ili nekom drugom životnom tematikom), možda tajni koje skrivate I od drugih I od sebe, pa sve do ljubomore sa razlogom ili bez. U svakom slučaju – nije trenutak da se dela, već treba pustiti da se sve posloži na svoje mesto. I u vama I oko vas. Slobodne Vage – znam da ljubav ne bira vreme I mesto (kao ni to da li je nova ili stara), ali bi po vaše srce bilo dobro da je ostavite po strani….za neko bolje vreme.

Posao

Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice, obaveza I odgovornosti, prenaglašeno polje briga, tajnosti, podsvesti – govore i o mentalnom i o fizičkom opterećenju koje trenutno postoji kroz poslovni sektor. Stvari ne idu onako kako ste planirali, obaveze vas prilično pritiskaju a neki od vas mogu biti zabrinuti za svoje radno mesto ili za firmu u kojoj rade. Čak i da je sve dobro – ide previše sporo ili uz previše prepreka. Ne žurite sa novim projektima, novim poslovima – budite strpljivi još malo.

Zdravlje

Umor, nervoza, lošiji imunitet.

 


ŠKORPIJA

Hrana

Potrebno je povesti više računa o tome šta je dobro I zdravo po vaš organizam a šta ne. Neuredna, neadekvatna I nezdrava ishrana. Neki od vas mogu jesti I na nervnoj bazi.

Ljubav

Komunikacija između partnera I vas je vrlo šarena – imate dane u kojima se kopčate I razumete “na keca”, ali ima I onih momenata u kojima ne čujete jedno drugo ili u kojima je prisutna jača nervoza. Oboje ste na svoj način preopterećeni – možda poslovnim ili porodičnim obavezama, možda time što povremeno ne verujete jedno drugom. Rešenja postoje – nesigurnosti čistite kroz bolju komunikaciju, ali I kroz više uživanja I lepih zajedničkih trenutaka. Slobodne Škorpije – imate osećaj da vam prava ljubavna ostvarenja I dešavanja izmiču. Kao da ste na korak do nekog početka, ali nikako da se on zaista desi.

Posao

Imaćete osećaj da ste se u nekim situacijama, poslovima, projektima – zaglavili I koliko god da se trudite, tapkate u mestu. Distrakcija će u ovoj nedelji biti dosta I one će vam dodatno odvlačiti pažnju od redovnih poslovnih obaveza. Kontakti sa saradnicima, a pogotovo sa autoritetima mogu biti naporni I zahtevni, uz osećaj da ste pritisnuti I uslovljeni. Ostvarenja I rezultati će doći, ali sporije od očekivanog. Uspećete da rešite neka administrativna pitanja ili da ispravite propuste iz proteklog perioda.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je solidna.

 

STRELAC

Hrana

Potrudite se da vaši obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više gvožđa – jedite cveklu, džigericu, spanać, pijte sok od paradajza. Kontrolišite povremeno jake skokove apetita.

Ljubav

Ljubavne želje, maštarije I potrebe kao da ćete morati da gurnete u drugi plan, jer je malo verovatno da one sada mogu biti ispunjene, bar ne u onoj meri koja vam je potrebna. Zadovoljite se time da imate korektan odnos sa voljenom osobom I da vaša veza ipak ide napred, da se držite zajedno. Povremeni bagovi u komunikaciji su mogući, kao I talasi ljubomore ili nepoverenja – ali ovo je lako rešivo I neće uticati na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Strelčevi – moguće su avanture, strasti, kombinacije. Nešto stabilno, nešto što vam donosi da vam je srce na mestu – trenutno je jako malo verovatno.

Posao

Sve vezano za posao ide na mišiće, usporeno I sa dosta izazova I težine. Sve ono što budete želeli ili pokušavali da ostvarite brzinski – zakočiće. Grandiozni planovi, projekti od kojih očekujete mnogo – malo je verovatno da će sada funkcionisati. Usmerite se na realno, praktično, na poslovnu svakodnevicu I na sve one redovne I sitne obaveze – koje vam da, jesu dosadne I neinspirativne – ali su neophodne. Malim koracima sada idete napred ali će vam vreme koje je ispred vas pokazati da ste na pravom putu.

Zdravlje

Možete se osećati malaksalo, umorno.

 

Savremenim odnosima nedostaje zdrav razum! Navikli smo da je laganje normalno!









JARAC

Hrana

Malo toga vam zaista prija kada je hrana u pitanju. Mogli bi da kažemo da „odrađujete“ svaki obrok. Potrebno vam je više kuvanih jela, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće

Ljubav

Osećanja će se komešati gurajući razum u stranu. Atmosfera u odnosu sa voljenom osobom će biti zategnuta I imaćete osećaj da se stalno sudarate u pokušajima da pronađete stabilnost, ali I da ste srcem udaljeni jedno od drugog. Potrebna je komunikacija, ali ona u kojoj su prisutne I emocije I racio, potrebni su otvoreniji razgovori u kojima nećete dizati ograde oko sebe I u kojima ćete biti spremni da se jedno drugom prilagodite. Slobodni Jarčevi – niste spremni da date svoje srce na dlanu I da se brzo otvorite I to sada I jeste dobar model funkcionisanja. Neka se neke priče razvijaju, ali sporo.

Posao

Kasnite, ali ćete ipak do onoga što vam je cilj stići. Sve obaveze će se završiti, svi dogovori ispoštovati, sve situacije posložiti – ali verovatno u poslednjem trenutku I uz mnogo više napora nego inače. Biće prisutna napetost u saradničkim odnosima, kao I mnoštvo prepreka – I kroz okolnosti, ali I kroz druge osobe koje pričaju mnogo a rade malo. Negde polovinom nedelje verovatno nećete znati gde udarate I na koju ćete stranu pre, jer će sve situacije odjednom zahtevati vašu pažnju.

Zdravlje

Potrebna vam je I mentalna I fizička relaksacija. Starijima su aktuelne hronične tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

Pomozite svom organizmu I varenju – pijete više vode, jedite češće kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Preskačite brzu hranu, premasno, prezačinjeno, izbegavajte da utoljavate glad slatkišima.

Ljubav

Neke će se situacije ponavljati, vraćaće vas korak unazad a misli će vas opterećivati I mučiti. Nezadovoljstvo jeste prisutno, koliko god da je situacija relativno redovna I normalna. Pritiskaće vas strahovi, prenaglašena ljubavna očekivanja, pitanja na koja nemate odgovore. Jedan dan će biti savršen, da bi već naredni doneo ključanje u glavi I osećaj da nemate kontrolu. Pokušajte da više vremena provodite zajedno, da biste se oboje opustili. Slobodne Vodolije – “normalni” ljubavni počeci su sada teško mogući, bilo da pokušavate nešto novo ili se vraćate na staro. Samo strasti funkcionišu, ostalo ne.

Posao

Poslovnim životom sada ne upravljate I ne možete da kontrolišete ni okolnosti ni osobe sa kojima ste u kontaktu. Jedino što možete jeste da pratite I prilagođavate se. Ne zanosite se nekim velikim promenama, novim počecima I ne verujte mnogo obećanjima. Znate kako kažu – tamo gde ti mnogo obećavaju, malu torbu ponesi. Usmerite se na male zadatke, na redovne poslovne obaveze, na ono što treba ispraviti, doraditi, popraviti. Nezadovoljstvo finansijama, mada ćete sve obaveze ispuniti na vreme.

Zdravlje

Osetljivost stomačnog dela I pojačan umor.

 

RIBE

Hrana

Vreme je da se bavite sobom, svojom ishranom, da se trudite da promenite nešto u životnim navikama. I vama je ove nedelje potrebna barena, kuvana hrana. Takođe, i više tečnosti. Izbegavajte jake začine

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku, nepovoljni aspekti Saturna koji je kod vas I Sunca koje je u partnerskom polju, planeta ljubavi I uživanja koja trenutno ne radi u vašu korist – sve su ovo pokazatelji da se nemiri u vašim emotivnim relacijama nastavljaju. No, koliko god sve delovalo da ide na mišiće I da se distanca između voljene osobe I vas povećava – opet postoji prostor za rešavanje. Fokusiranost jedno na drugo, razgovori koji leče, to da se istinski čujete – pomoći će da se ovaj naporan period prevaziđe. Slobodne Ribe – realno je da postoji osoba sa kojom želite da budete. Nije realno da se bilo šta posebno pomakne tokom ove nedelje.

Posao

Poslovna svakodnevica je puna obaveza I nikako da sve rešite I rasteretite se. Previše ste preuzeli na sebe I nikako da sve do kraja raspetljate. Takođe, u saradničkim odnosima – čas pričate istim jezikom I razumete se bez problema, a čas ne možete da skontate I čujete jedni druge. No, I pored prepreka I otežanja koji su evidentno prisutni u ovoj nedelji – nekako ćete vi uspevati da isplivate I otkomplikujete, nekako ćete stvari rešavati. Uspevate da pronađete snagu u sebi I izgurate sve.

Zdravlje

Potreban vam je odmor i opuštanje.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>