Zadruga

Parovi

Macanović izneo prljav veš Kulića! Evo šta je presudilo da ode! (VIDEO)

Nenad Macanović Bebica izneo prljav veš Kulića kod kojih je do skoro živeo! Juri ih izvršitelj, gađaju se pikslama, kradu struju... Evo šta je presudilo da on ode od njih!

Macanović izneo prljav veš Kulića! Evo šta je presudilo da ode! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





"Skupilo se sve, mislila je da ću konstantno da prelazim preko svega. Ona nije shvatila ozbiljno da će doći do ovoga do čega je došlo i to je to." - rekao je Bebica.



"Meni je Miloš, dečko kome su uplatile pare upravo napisao da nije stvar u parama nego u principu. On je mene pritiskao da se napravi ugovor jer autobus stoji, da bi one posle mesec dana odustale." - objasnio je Macanović.


Je l' može da nam pošalje priznanicu da je on dobio pare, a ne ti? - pitala je voditeljka

"On je čovek sad kući, pritom Miljana ga je klela i rekla mu svašta za decu."- rekao je Bebica.

Je l' si se konačno vratio roditeljima i uspostavio kontakt sa decom? - pitala je gledateljka


"Da, da sve je u najboljem redu." - rekao je Nenad Macanović.





 





Nenad Macanović je priznao da emocije nisu prekidač za svetlo pa da mogu da se ugase ili upale:


"Proćiće i to... Kad sam počeo da slažem sve kockice, nije mi jasno kako ona sve radi za nju i nameće joj svoje mišljenje. Rekao sam joj da dokle god bude slušala Mariju, imaće iste probleme."


Kakva je to čačkalica i brojilo, možeš da nam objasniš - pitala je voditeljka.

"Njima je brojilo za struju, ja ulazim u sobu i vidim da čačkalica stoji u brojilu. Pitao sam Sinišu: "Šta traži čačkalica tu?", on mi kaže: "Ne znaš ti". 

Mene je kopkalo šta traži to tu i onda sam shvatio da ima točak koji kada se vrti broji koliko struje je potrošeno i onda kako stoji čačkalica, ono ne meri. Sada ima digitalno, jer se ovo zapalilo."




 


Macanović je otkrio da su svađe kod Kulića uglavnom bile oko novca:



"To uvek počinje oko para, njima je sve oko para. Sve što Miljana želi da kupi Marija mora da odobri, nebitno šta treba da se kupi. Da li je to 20 ili 50 evra, uvek svađa počinje oko para, a najviše za kazino."


Dolazi do toga da Miljana gađa Mariju pikslom - upitala je voditeljka.


"Vređaju se da su ovakve, onakve, Miljani su svi krivi a sluša Mariju pa kad prođe taj haos, čupanje, gađanje. Polila ju je kafom i bacila pikslu. Siniša bude tu, ali šta da radi čovek. On im kaže da izađu jer želi mir, želi da bude neutralan tu, da se ne svađaju. Hteli su i na Sinišinog prijatelja da otvore firmu kad Ana i Tijana nisu htele, a nisu htele jer jedine nisu dužne. Niko neće da uđe u posao sa njima. Svi imaju neke izvršitelje osim Ane i Tijane." - rekao je Bebica.



Je l' su njima dolazili nekad neki prijatelji? - pitala je voditeljka.


"Ne, nikad. Došao je jednom kum koji je krstio Željka, sa Miljanom su svi prestali da se druže zbog rijalitija i Marija joj je branila pričom da je svi korist. Miljana nema ni druga, ni drugaricu. Miljani Marija lako nametne mišljenje." - otkio je Macanović.

Je l' misliš da je za Miljanino trenutno stanje kriva njena majka? - pitala je voditeljka.

"Da, da, za sve je kriva Marija, bukvalno za sve." - rekao je Bebica.


 

 

Baba Vanga je preminula pre 27 godina, a ovo su njena predviđanja za 2023!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>