Zadruga

Parovi

Ermina Pašović pokazala šavove iza ušiju! Nema nameru da prestane sa operacijama!

Nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović pokazala je šavove iza ušiju! Nema nameru da prestane sa estetskim operacijama, pa privatnu ordinaciju naziva "drugom  kućom".

Ermina Pašović pokazala šavove iza ušiju! Nema nameru da prestane sa operacijama! Screenshoot/Youtube




Ermina Pašović je u rijaliti "Zadruga 3" ušla je sasvim prirodnog izgleda ali već neko vreme radi na promenama, pa sada gotovo da i ne liči na osobu koju smo gledali u trećoj sezoni pomenutog rijalitija.


Ona se operisala i skinula zavoje, a na društvenoj mreži TikTok pokazala je kako sada izgleda. Bivša zadrugarka pokazala je lice iz više uglova, kao i šavove koji ima iza ušiju.


Pre nego što će otići na operaciju Pašovićeva se oglasila iz ordinacije i napisala da je to njena "druga kuća", a posle operacije ona je pokazala svoje lice u zavojima i svi su očekali da vide rezultate...







Kako se priča Ermina Pašović će biti jedna od učesnica sedme sezone "Zadruge", koja će nositi naziv "Elita". Televizija Pink je do sada potvrdila da u novi rijaliti ulazi Milena Kačavenda, a na društvenim mrežama se sve više spekuliše i o ulasku Pašovićeve. Mnogi smatraju da to što se izoperisala ima veze sa učešćem u sedmoj sezoni.


Kako Ermina izgleda posle operacije pogledajte OVDE.
 

Kolač od kilogram šljiva! Ništa ukusnije nećete probati! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>