Zadruga

Parovi

Filip Car rešio da pruži još jednu priliku Anđeli Đuričić!

Filip Car rešio je da pruži još jednu priliku Anđeli Đuričić, a to je izazvalo lavinu komentara, uglavnom osudu i uvrede... Ovo je najveća gnjida, smrad i folirant za svih šest sezona, glasio je jedan od komentara.

Filip Car rešio da pruži još jednu priliku Anđeli Đuričić! Screenshoot/Instagram






Filip Car se uključio uživo putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, pa je tom prilikom najavio susret sa Anđelom Đuričić, što je mnoge ostavilo iznenadilo i to neprijatno.




"Znate ko mi danas dolazi u goste, ljudi? Malo sam se predomišljao sa Aleksandrom, da li bih to trebao da uradim ili ne. Daću joj jednu priliku za pomirenje. Toj jednoj osobi sa kojom sam bio dobar i u korektnim odnosima dve sezone i koje mi je dosta bilo i žao. To je Anđela Đuričić. Odlučio sam da dam još jednu priliku Anđeli zato što ne smatram sebe lošim čovekom ili zlopamtilom. 

Još jednom ću joj ukazati poštovanje i poverenje. Još jedamput ću ispasti veliki prema njoj, biću pravi domaćin."







Ovo se nije dopalo njegovim pratiocima pa je krenula osuda:


 "Pljuni, pa poliži sve", "Debil da nema dalje","Car dovodi ljubavnicu u kuću, dok ženica Aleks igra kako on svira", "Nista novo za njega, s*re pa jede svoja g**na... Bezkarakterni jadov", "Stiže sirena u Crikvenicu kod svog Cara, neka priznaju više da se vole i da je u pitanju kosmička ljubav", "Ovo je najveća gnjida, smrad i folirant za svih šest sezona"- glasili su samo neki od komentara.
 

Mnogi bi želeli da veruju da je ovo filter ali nije! Ovako voditeljka izgleda!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>