Region

Svet

Mnogi bi želeli da veruju da je ovo filter ali nije! Ovako voditeljka izgleda!

Mnogi bi želeli da veruju da je ovo filter ali nije! Ovako voditeljka izgleda nakon najnovijih intervencija na svom licu! Ona je zadovoljna i ne haje za komentare koji se šire po društvenim mrežama...

Mnogi bi želeli da veruju da je ovo filter ali nije! Ovako voditeljka izgleda! Svet Plus
Dušica Jakovljević se rešila za nove estetske promene na svom licu i kako se čini veoma je zadovljna kako je sve ispalo na kraju. Ipak mnogi ne misle tako, pa se nižu komentari kako je preterala i kako više i ne liči na osobu već na lutku od plastike."Molim te, reci mi da je ovo filter", 

"Zezate da je ovo Dušica Jakovljević, ona koja vodi Zadrugu?!", 

"Šta uradi žena od sebe? Da je rođena majka ne prepozna", 
"Uvek mi je žao kad se lepi ljudi operišu",

 "Tako je kad si godinama okružen onim izoperisanim starletama, pa pomisliš da je to normalno", 

"Pričajte šta hoćete, Dušica je prelepa"Bilo je i onih koji kažu da Dušica nije nikoga ubila da bi sada dobila toliku osudu, da je to njena stvar i slično.


Voditeljka Dušica Jakovljević je radila devijaciju nosa zbog zdravstvenih problema i ujedno ispravila nos, kao i liposukciju ruku i podbratka."Radila sam nehirurške intervencije, nisam odlazila u anesteziju. Pisalo se da mi je ovo peta operacija nosa, ali nije. Ovo je prva i jedina. 

Radila sam devijaciju nosa i ujedno estetiku. Kad već ležem na sto da uradim sve. Kao i liposukciju podbratka i ruku."
Voditeljka kaže da je zadovolja:

"Zadovoljna sam operacijama. Pre tri godine sam imala prvu operaciju kada sam radila grudi. I sada sam nastavila. Bez plastike, nema fantastike."- raspoloženo je prokomentarisala Dušica za Blic.Na fotografijama možete videti kako sada izgleda voditeljka rijaliti programa "Zadruga".
 

Tamne mrlje na zubima, uzroci i rešenje! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>