Zadruga

Parovi

Aca Bulić ima ženu u Engleskoj koja ga čeka! Ana dobija knjigu! (VIDEO)

U emisiju "Narod pita" uživo se ponovo uključio čuveni pilot, pukovnik Almir pa otkrio da Aca Bulić  ima ženu u Engleskoj koja ga čeka, kao i to da Ana Ćurčić dobija knjigu. Odnosno, kako pilot kaže, uskoro će biti gotova.

Aca Bulić ima ženu u Engleskoj koja ga čeka! Ana dobija knjigu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Almir je svoj poziv iskoristio da priča o Ani Ćurčić:



"Ana je moje srce, Divni ću ja da objasnim neke stvari ispred svih zadrugara. Za Ivana imam pitanje, tebi svaka čast, ali tebe je Goca ljuljala kao malo vode na dlanu. Ja sam zaljubljen u Anu, volim je najviše na svetu i pišem knjigu o njoj."


Ivana Marinkovića je zanimalo kako se knjiga zove, "Zbogom pukovniče"?


"Knjiga je još malo gotova... Dobićeš knjigu pa čitaj. Nemoj takve stvari za Anu da govoriš, emotivno sam zaljubljen u nju. Žena se voli i poštuje, moraš da shvatiš, žena je najlepši cvet Republike Srbije, voli se i poštuje. Čovek ima ženu u Engleskoj, kakav momak, pusti tog Acu Bulića, čoveka na miru, čovek ima ženu koja ga čeka u Engleskoj. Ja njemu mogu da zahvalim što je čuva..." objasnio je Almir.



A onda je Ivan Marinković progovorio o večeri na kojoj su bili Aca Bulić, Ana Ćurčić, Zorica, Neca, Peca...



"To su takvi preletači, ta druženja kada vidim, nije mi to sve u 80 odsto slučajeva, ništa mi to nije prirodno. Siguran sam da mi održavamo većinu tih njihovih drugarstva, jer čekaju kontru. Negde smo svi mi koji pominjete, moram da kažem, porodični ljudi. 







Oni se na silu druže, to je takvo skupljanje s konca i konopca. Ne ide nekako ta malograđanština sa gradskim tipovima. Verujem da je Aca platio tu večeru, verujem da su se talili i da su skupili pare, pa su pričali: "Hoćemo u sredu?! Ali ja nisam skupio", imaju zajedničku grupu na viberu, zovu se "Gornji dom". Čuo sam da je Ana imala tal od te večere, čuo sam da je 25.000 bila večera, a da ona ima pola."









 

Peškiri su mekani samo dok su novi? Postoji rešenje da takvi i ostanu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>