Zadruga

Parovi

Taki se protivi novim operacijama svoje mezimice! Može i mozak da operiše!

Radomir Taki Marinković nije oduševljen novim planovima i operacijama svoje mezimice Maje Marinković ali kako kaže, neka radi šta hoće. Može i mozak da operiše, kaže otac rijaliti zvezde.

Taki se protivi novim operacijama svoje mezimice! Može i mozak da operiše! Screenshoot/Instagram







Marinkovićeva je otputovala u Crnu Goru na odmor, a po povratku planira da uradi još neke estetske zahvate. Kako izvor tvrdi ona planira da stavi implatante u zadnjicu:


" To je htela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je rešila da se operiše ovog leta. Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož."



Maja Marinković je isplanirala da u zadnjicu  ugradi "okrugle silikonske implantate visokog profila"- kaže zvor i dodaje:


"Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom telu da menja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna..."



Setimo se Tamara Đurić je imala zdravstvene probleme nakon ovakve operacije, pa ju je Maja pozvala kako bi se posavetovala sa njom:




" Tamara zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja rešila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara." - završava izvor.


Maja Marinković je potvrdila da ide na ovu operaciju:


" Tačno je da stavljam silikone u g*zu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. 

Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem g*zu, više ništa neću operisati."







Njen otac, Radomir Taki Marinković kaže da će podržati svoju naslednicu iako nije oduševljen:


"Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najlepša žena na svetu i ponosan sam na svoje dete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvek po svom uraditi."



Cena ove operacije je do 4 hiljade evra. Ako se povećava implatantima je skuplja, a ukoliko se radi masnim tkivom jeftinije je i iznosi oko 2.000 evra.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>