Zadruga

Parovi

Mračne tajne Ane Ćurčić! Da li su ovo detalji života zadrugarke!?

Mračne tajne Ane Ćurčić obelodanjeni su noćas u emisiji "Narod pita" ! Jeste li gledateljka u pravu i da li su ovo stvarno detalji života zadrugarke, procenite sami.

Mračne tajne Ane Ćurčić! Da li su ovo detalji života zadrugarke!? Screenshoot/Instagram





Tokom emisije "Narod pita" govorilo se o mračim stvarima iz života zadrugara, a jedna gledateljka iz Leskovca, govorila je o Ani Ćurčić za koju kaže da se "lažno predstavila" narodu.



Gledateljka je navodno upućena u Anin život sa Zvezdanom Slavnićem, pa je javno postavila Ćurčićevoj određena pitanja, koja su se ticala i njene dece, odnosno ćerke, koja je posvetila tetovažu Slavniću.









"Ana je davala novac na kamatu, Ivan je sve istinu rekao. Drugovi koji idu u kladionicu su je viđali, po tri ili četiri muškaraca je bilo, radili su zajedno ili kako se kaže, a posle su davali novac kamatašima. Zvezdan je njoj samo bio telohranitelj, džoistik je bio Ana i samo je određivala. 


Ona je prodala Zvezdanov stan, kome je dala trećinu novca? Kamatašu, kad su držali kafu. Zvezdanova majka je dala njoj jedan deo novca, jedan su vratili ljudima za hipoteku. Zvezdan je uradio sve ružno sa pečenjem, to ne opravdavam, žena sam. 

Njega je žena dovodila do ludila koje je nezdravo. Ćerka tetovirala ključ i Zvezdan, da li je to normalno? Što nije maćehu istetovirala koja je sedela i čuvala je dok je ova bila sa Zvezdanom? Očuha da tetovira? Ne znam da li to baš tako se tetovira..."
- ispričala je gledateljka.




 

 

Poslastičarska baklava je najukusnija! Evo u čemu je tajna!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>