Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić tvrdi da je Milena Kačavenda slagala bezbroj puta! (VIDEO)

Ana Ćurčić tvrdi da je njena kuma, Milena Kačavenda slagala bezbroj puta! Demantuje neke njene izjave i najavljuje razgovor u četiri zida.

Ana Ćurčić tvrdi da je Milena Kačavenda slagala bezbroj puta! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U emisiji "Narod pita" gošće su bile Ana Ćurčić, Aleks Nikolić i Lepi Mića.


Ani ni malo nije bilo prijatno kada se povela priča o tome šta je Milena Kačavenda iznosila o Aleks Nikolić i Zvezdanu Slavniću, a to je ona priča da su njih dvoje bili u nekoj vrsti veze mnogo pre rijalitija "Zadruga 6" i da je Zvezdan maltletirao Aleks.




"Tvoja kuma je rekla da su Zvezdan i Aleksandra bili pre Zadruge zajedno i da su neki momci spasili Aleksandru od Zvezdana." - rekla je voditeljka Ivana Šopić.

"Ja sam pre neko veče rekla da tvrdim da on nju nije znao pre Zadruge i stojim iza toga. To što je Milena pričala nija tačno, ne znam što je to rekla. Ne znam zašto je Aleksandra bila tema Mileni." - rekla je Ana Ćurčić.

Voditeljka je podsetila goste da je kuma pričala kako se Aleks folira jer Zvezdana zna od ranije, da su imali aferu i da u rijalitiju komuniciraju očima.


Ana Ćurčić je ovo negirala ali nije želela da produbljuje priču:


"Dečko koji zna Aleksandru i mene, o njoj mi je rekao da je poznaje. Ja tvrdim da nije poznavala Zvezdana pre Zadruge, totalno mi je strano da je ona ikad postojala u Zvezdanovom životu. Sigurna sam da nije tačno. Ja sam za Aleksandru pitala tog mog druga. To nije tačno." - rekla je Ana.



Da li je iznosila još nešto što nije istinito? - pitala je Ivana


"Jeste." - rekla je Ana.


Kako si ti reagovala o toj nepostojećoj priči? - pitala je Ivana Aleks.


"Po izlasku sam dosta toga pročitala. Videla sam da je on kao valjda nasrtao na mene, pa su me neki momci valjda spasili od njega. 

Upoznala sam ga u Zadruzi, ne znamo se pre toga i imamo tog zajedničkog prijatelja."
- rekla je Aleks Nikolić.


"Ne znaju se ljudi uopšte. Bila je priča da se i sa Majom zna, a nju je upoznao na sistematskom za Zadrugu." - rekla je Ana.


Donosila je kuma i pisma - podsetila je Ivana Anu.


"Znam Ivana, nisu smela da budu izneta nikako. Nismo razgovarale oko toga, razgovaraćemo u četiri zida." - rekla je Ana.









Zvezdan Slavnić je u toku emisije pozvao Lepog Miću ali voditeljka nije dozvolila da se on uključi uživo u program jer je diskvalifikovan iz rijalitija.



 
 

Jelovnik za fasting dijetu koja je zaludela svet! Daje fantastične rezultate!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>