Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 12. juna do 18. juna 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




VAGA

Hrana

Dobar je period za promenu navika – sada prilično lako možete dovesti sebe u red jer imate i volju i motiv. Krećite se, više se hidrirajte – bilo kroz pojačan unos tečnosti, bilo kroz povrće i voće.

Ljubav

Povoljniji vetrovi će duvati u vašim emotivnim relacijama tokom ove nedelje – oni koji vas lako pokreću, donose vam bolje raspoloženje, ali i oni koji raspiruju strasti i želje između partnera i vas. Taman je dobar trenutak da se dogovarate, pravite planove, rešavate šta do sada nije moglo biti rešeno, ali je dobar i da više izlazite i družite se, da se opustite i uživate. Slobodne Vage – odličan momenat za vrlo bitno poznanstvo koje se može brzo razvijati i doneti vam novu ljubavnu priču. Generalno – ovo je dobra nedelja za sve ono što poželite – bilo da je u pitanju samo zabava i flert ili nešto ozbiljnije.

Posao

Imaćete osećaj da ste se po nekim pitanjima ili u izvršavanju nekih dosta zahtevnih obaveza – zabagovali ili da se sve usporilo. Ovo je moguće prevazići, samo će vam biti potrebno nešto više energije i truda….ili pak konstruktivno rešenje, za koje ste sada više nego sposobni. Dobar je trenutak da pokrenete svoje ideje i planove, ostvarenja su blizu. One Vage koje sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim ustanovama imaće više nego dobre prilike da ostvare značajnije rezultate. Finansije – korektno i pored troškova.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Moguće su povremene alergije i problemi sa kožom.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Nešto bolje funkcionišete po pitanju ishrane u ovoj nedelji. Umereniji ste i više obraćate pažnju da ishrana ne bude niti preobilna niti jednolična. Samo smanjite slatkiše.

Ljubav

Merkur, u dobrom kontaktu i sa partnerskom i sa vašom planetom – obećava bolju komunikaciju i više razumevanja, lakše dogovore i zajedničke ciljeve sa voljenom osobom. Doduše, neće moći da prođe bez par trenutaka u kojima ćete se narogušiti jedno na drugo – ali ovo su situacije koje se lako daju prevazići, pogotovo kada su srca vruća i nije uključena tvrdoglavost i drama. Slobodne Škorpije – dobre su šanse za vrlo interesantna poznanstva i kontakte (kod nekih i sa više osoba). One ljubavi koje u ovom periodu započnu svakako će odlikovati velike emocije i želje….ali i pregršt problema, čisto da „začini“ stvari.

Posao

Sve što se vezuje za posao – i dostignuća, ali i obaveze – ide uzlaznom linijom. Kao da ni od jednog ni od drugog ne možete pobeći. Ova će vam sedmica davati izazove, ali će vam isto tako davati i bolju komunikaciju sa saradnicima, više realizacije i ono što je vama vrlo bitno – i više novca u vašem novčaniku. Možete imati povremene padove kada je motivacija, ali i organizovanost u pitanju – ali će se ovo brzo prevazilaziti, jer trenutno ništa ne može da vas zaustavi ka postizanju ciljeva.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Sve tegobe su prolaznog karaktera.

 

STRELAC

Hrana

Začinjena, jaka hrana ove sedmice će vam prijati više nego inače. Dobar apetit vam svakako stoji, a preporuka je da ne preskačete mlečne proizvode, naročito kiselo mleko, kefir, jogurt.

Ljubav

Nije loš period da poboljšavate odnos sa voljenom osobom, da se lakše usaglasite i dogovorite. To će biti jednostavnije onima koji su u vezama, dok će kod onih koji su u braku ili žive zajedno biti povremenih hladnih „talasa“ i ne baš adekvatne komunikacije. Ovo će se dati prevazići, pogotovo što ste sada kao par ipak pod pojačanim dejstvom dobre energije uz koju se sve lakše reši. Slobodni Strelčevi – pred vama su i na dalje jako dobri dani, šta god želeli – bilo da je u pitanju druženje, izlasci, zabava i provod, bilo da je u pitanju flert i kontakt sa interesantnim osobama, bilo da su u pitanju vrele ljubavne „akcije“.

Posao

I pored pozitivne poslovne energije koja vas sada prati i uz čiju će se pomoć rešiti svaki problem, prepreka ili neprilika – ipak ćete u ovoj nedelji imati par trenutaka koji će vam na kratko zadati glavobolju. Kod nekih će to biti teški pregovori, kod nekih papirološke teme i dileme, kod nekih zahtevni saradnici, a kod nekih pomeranje baš onih dešavanja koja su željno očekivali i koja su im bila od najveće važnosti. U fazi ste kada se lako „rastajete“ od novca – pokušajte da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Mlađi – dobro. Starijima moguće tegobe sa respiratornim sistemom ili bolovi u zglobovima.

 

Kuhinjski delovi su vam zamašćeni? Ovo je veoma efikasan metod čišćenja!








JARAC

Hrana

Mlad sir, jogurt, pavlaka sa manjim procentom masnoće  prijaće vam tokom ovih dana. Meso svakako da, ali više piletina I ćuretina, a ako volite – riba bi sada bila izvrsna na vašem meniju.

Ljubav

Biće potreban trud i sa partnerove i sa vaše strane da bi odnos funkcionisao bez većih turbulencija u ovim danima. Komunikacija vam neće ići dobro kada su u pitanju ozbiljnije teme, ali će ići kako treba kada pričate o osećanjima ili planovima za odnos i vas dvoje. Pokušajte zato da izbegavate teška pitanja, pogotovo ako se ona vezuju za nešto iz prošlosti. Ostavite ta rešavanja za neki drugi put – bolje je da češće putujete, odete na odmor ili jednostavno – uživate u stvarima koje vas oboje ispunjavaju. Slobodni – osećaj vezanosti za prošlost, neki vid razočarenja – može vas kočiti u ostvarivanju novih kontakata.

Posao

Ulazak planete Merkur u polje koje se vezuje za vašu poslovnu svakodnevicu i obaveze – govori da ste ušli u period većih promena i dešavanja na poslovnom planu. No, te će promene ići skokovito, sa usponima i padovima, bržim pokretanjima ali i fazama zastoja. Ove oscilacije možete osetiti već u ovoj nedelji – najpre kroz povremeno naporan kontakt sa saradnicima i kolegama, kroz komplikovana papirološka pitanja ili kroz otežanja u dogovorima. Finansije – ne opuštajte se previše.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem, nešto pojačane tegobe hroničnim bolesnicima.

 

VODOLIJA

Hrana

Apetit vam je nešto jači nego inače, ali ste I postali probirljiviji, pa ćete preskočiti obrok ako vam nije po volji. Riba, piletina I ćuretina će češće biti na vašem meniju. Konzumirajte više sezonskog voća I povrća

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom vam šalta i misli i osećanja iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku imate osećaj da je sve savršeno i sve moguće – a onda vas nešto „spusti“ i unese vam mračne misli i teskobu. I partnerova ponašanja mogu biti promenljiva – što svakako neće doprinositi vašem miru u duši. No, suštinski – vas dvoje ste kao par dobro i nastavljate dalje, jer emocija i vatre ima. Slobodne Vodolije – ulazak Merkura u vaše polje zabave i ljubavi – samo će vas dodatno pokrenuti. Tražićete društvo i provod, tražićete da budete aktivni. Tražićete i flert i ljubav – i sigurno je da ćete ih pronaći.

Posao

Slična je situacija i u svemu što se vezuje za posao. Ni ovde ne može biti normalnog i regularnog funkcionisanja – isto su prisutni usponi i padovi. Neke će vas situacije „dizati u nebesa“, ali će biti i onih zbog kojih ćete se totalno smoriti. Komunikacija je ovih dana i teška i laka – sa nekim ljudima ćete se pronaći bez problema i dogovoriti očas posla, dok će vas drugi iscediti, iznervirati, dići vam pritisak. Koliko god da prilivi dolaze i sa tim nemate problema – troškove ne uspevate da dovedete u normalu.

Zdravlje

Moguće su povrede, respiratorni problemi, meteoropatske reakcije, ali i problemi sa zglobovima.

 

RIBE

Hrana

Zaobiđite rutinu – probajte  nov recept ili nov režim ishrane. Prijaće vam. Generalno gledano – odgovara vam riba I piletina, više kuvanih jela, mnogo povrća I smanjena količina mlečnih proizvoda.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će biti odlična, dokle god ne pričate o teškim temama. Dokle god se ne vraćate u prošlost, dokle god ne ponavljate ona pitanja na kojima ste se već ko zna koliko puta do sada sapleli. Ako razgovarate o emocijama, planovima, zajedničkim akcijama i uživanjima – sve će ići baš kako treba i „pronaći“ ćete se. Slobodne Ribe – emotivne prilike koje se sada aktiviraju, osobe koje vam ulaze u život – vrlo su izazovne po vas – izazovne u smislu osećanja i želja koje bude u vama. No, ne deluje kao da su ovo dani u kojima biste trebali da se zalećete. Samo uživajte i ne žurite nigde.

Posao

Jedini problem koji bi u ovom periodu mogao da se javi jeste to što prihvatate previše obaveza i zadataka na sebe. Koliko god vaša snaga, energija ali i organizacija bile dobre ovih dana – doći ćete povremeno u neki vid zastoja. Možda zbog nemogućnosti da sve uklopite, možda zbog zaboravnosti ili jednostavno – trenutnog manjka energije. Da, ovo jeste period u kojem ćete se dokazati i poslovno vrlo pozitivno „cimnuti“, ali pokušajte da se ne iscrpite u potpunosti. Finansije – solidno i pored troškova.

Zdravlje

Solidno, ali ipak se trudite da se ne preforsirate.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>