Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 12. juna do 18. juna 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Odgovaraće vam laganiji obroci – grilovano meso ili riba, mnogo povrća I salata. Nemojte previše da se bavite slatkišima, posle će vam biti teško da skinete viškove….

Ljubav

Komunikacija sa partnerom se poboljšava, lako se i fino dolazi do dogovora – pogotovo ako su ti dogovori usmereni ka zajedničkim uživanjima, aktivnostima, putovanju ili planiranju istog. Samo u središnjem delu nedelje gledajte i jedno i drugo da ne budete previše „zadrti“ i teški po nekim pitanjima i temama (ako krijete nešto – oprez u ovim danima!). Slobodni Ovnovi – pred vama su dani koji će vam doneti dobru energiju, više zabave i naravno – više slatkih, flertujućih i strasnih momenata. Dobar je period za nove ljubavne prilike, za vruća zaljubljivanja i za mnogo interesantnih susreta i kontakata.

Posao

Ulazak Merkura u znak Blizanaca vam savršeno odgovara jer će vas pokrenuti, doneti dobru komunikaciju i snalaženje u dogovorima. Isto tako – dobra je nedelja da rešavate papirološka i administrativna pitanja, da se bavite dozvolama, ali i da krenete sa realizacijom ideja i planova. Samo je sredinom nedelje moguć novčani gubitak, kazna ili komplikacija sa vama bitnim dokumentima. U dobroj ste fazi što se novčanih priliva tiče, ali može biti povećanja što se troškova tiče.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Potreban je i pojačan oprez u saobraćaju.

 




BIK

Hrana

Skloni ste u ovoj nedelji da popuštate sebi – bilo da vas povuče društvo, atmosfera, trenutna osećanja. Poenta je da su sada greške u ishrani moguće što se može odraziti na varenje i kroz stomačne tegobe.

Ljubav

Može doći do nekog nezadovoljstva u odnosu sa voljenom osobom. Ili imate osećaj da se po nekim situacijama vrtite u krug ili jednostavno – stvari ne idu onako kako vi želite ili kako ste zamislili. Osećaj stagnacije ili čak koraka unazad može biti prisutan. Možete razgovarati sa partnerom o tome kako se oboje osećate i da li je moguće nešto promeniti da bi odnos napredovao i srce bilo na mestu. Slobodni Bikovi – dešavanja ima, ali koliko su ona u skladu sa vašim željama i realizacijom istih – pitanje je. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vas „čačne“ neko od bivših partnera ili simpatija.

Posao

Od ulaska Merkura u znak Blizanaca – definitivno ćete se više baviti finansijskim sektorom. Postoji prostor za dodatne prilive, čak i za neki vid pozajmice. No, ovo vam svakako neće doneti onaj vid stabilnosti i opuštenosti koji vam je potreban. Po pitanju posla – uglavnom standardna radna nedelja, bez velikih uspona i padova. Nećete biti posebno fokusirani na posao, ali svoje ćete obaveze završavati korektno i na vreme. Nemate baš dobru komunikaciju sa šefovima i sa starijim saradnicima.

Zdravlje

Više obratite pažnje na ishranu. Ostalo je u granicama normale, korektno.

 



BLIZANCI

Hrana

Budite disciplinovani i odgovorni kada je ishrana u pitanju. Pokušajte da preskočite brzu hranu, grickalice, ali zato gledajte da ne preskačete obroke. Pokušajte da sebe dovedete u red.

Ljubav

Pred vama je dosta dobar period. Vreme je za jaču komunikaciju sa partnerom, za prave reči i postupke. Ukoliko se javljala tenzija po nekim pitanjima – rešenja sada nisu daleko, pokrenite priče na te teme. Dobri su dani i za planiranje – izlazaka, druženja, putovanja, odmora. Ne dozvolite da vas okupiranost poslom spreči da sa voljenom osobom proživite neke lepe momente. Slobodni Blizanci – sve će se vrteti oko vas, u centru ste događaja i centru pažnje. Više osoba je zainteresovano za komunikaciju (i nešto više od toga) sa vama. Dobri dani za flertovanje, nova poznanstva, početke novih ljubavi.

Posao

Ulazak Merkura u vaš znak donosi vam svesnost, dobru komunikaciju, prave reči na pravom mestu. Moguća su poslovna putovanja, obuke i seminari koji su baš po vašoj meri i koji su vam značajni za poslovno usavršavanje. Pronalazite rešenja za papirološka i administrativna pitanja. U ovom periodu možete dobiti i neki ozbiljan projekat, dogovor ili pak početak dugoročne saradnje u kojoj ćete moći da pokažete svoju ambicioznost i mogućnosti. Suviše olako se ponašate kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Moguće meteoropatske tegobe, problemi sa zglobovima. Takođe – aktivne su prehlade i alergije.

 

Turski običaj da se u kafu doda so, možda vam deluje neobično ali ima svrhu!








RAK

Hrana

Poželjno je da konzumirate više variva, kuvanih, dinstanih jela. I što više svežeg povrća. Ovo je period kada lako možete nabaciti koji kilogram – pa gledajte da ne preterate sa slatkišima.

Ljubav

Miks dešavanja u emotivnim partnerstvima. Kao što ćete vas dvoje kao par biti aktivniji u varijanti druženja, izlazaka, društvenosti, kao što ćete imati neke lepe i strasne zajedničke trenutke – isto tako će postojati oni momenti u kojima će nervoza biti pojačana, u kojima se možete naduriti jedno na drugo, pa čak i posumnjati. Pokušajte da ne opterećujete sebe pitanjima na koje sada ne možete dobiti odgovore. Slobodni Rakovi – dobar je period da budete aktivni i prijaće vam opušteni momenti u društvu i sa prijateljima. Interesantnih kontakata može biti, ali je pitanje da li će biti „konkretizacije“.

Posao

Dobar je trenutak za realizaciju propuštenog ili svega onoga što u proteklom periodu niste uspeli da privedete kraju. Možete se na kratko zabrinuti zato što će se pojaviti prepreke u nekim dogovorima ili po papirološkim pitanjima – rešenje će se pronaći, ili ćete iz drugog pokušaja uspeti. Ovo može biti posebno aktuelno kod onih koji sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim ustanovama, firmama. Vaš sektor finansija zahteva veliko „sređivanje“ – korigujte troškove i to kako raspolažete novcem.

Zdravlje

Povremeno nesanica, pojačana nervoza, problemi sa varenjem.

 

LAV

Hrana

Dosta je nezdrave, brze hrane, dosta  usputnih zalogaja, a kod nekih – dosta  preskakanja obroka i jela u kasnim noćnim satima.  Potrebno je da više obratite pažnju na sebe i stanje svog organizma.

Ljubav

Prisustvo Venere i Marsa u vašem znaku donosi i ljubav i rat, i mir i nemir, i vruće ali i ono kada zapeče neugodno, donosi strasti ali donosi i borbu. Ali – čini da je odnos konstantno živ, da se stalno nešto dešava, donosi da imate inicijativu i da umete da pokrenete partnera. Donosi i promene raspoloženja i to da voljenoj osobi konstantno skrećete pažnju na sebe – bilo zahtevima, bilo mini dramama, bilo ljubavlju koja preliva. Slobodni Lavovi – ljubav i zabava vas hoće, a hoćete i vi njih. Ovo je trenutak da zaista uživate i u osvajanjima ali i u pogledima i pažnji suprotnog pola. Osvajajte, može vam se.

Posao

Ulazak Merkura u znak Blizanaca vam odgovara – vaša će se komunikacija sa saradnicima znatno poboljšati, lakše ćete završavati obaveze, a umećete i da se usmerite direktno na ciljeve i ostvarite ih. Takođe, organizacione sposobnosti će vam se poboljšati – ili ćete vi lakše umeti da organizujete i sebe i druge. Ovo vam je odličan period da budete aktivni i da skrenete pažnju na sebe i svoje sposobnosti. Nekima od vas stoje pohvale, unapređenje ili finansijsko poboljšanje. Sredinom nedelje veći trošak.

Zdravlje

Mlađi odlično. Starijima moguće meteoropatske tegobe i oscilacije pritiska.

 

DEVICA

Hrana

Bićete skloni da jedete „s nogu“ ili da utolite glad brzom hranom, što može dovoditi do problema sa varenjem. Pokušajte da makar povremeno sebe počastite supom, čorbicom. Što više povrća.

Ljubav

Poslovne ili pak porodične obaveze dosta utiču na zajedničke trenutke i na odnos između partnera i vas. Oboje ste usmereni i motivisani ka ličnim ciljevima koji se u ovom periodu razilaze, pa je prostora samo za vas dvoje malo. No, čak i u ovakvim uslovima vas dvoje možete pozitivno aktivirati jedno drugo – više se fokusirajte na ono što vas spaja i što vam oboma prija. Slobodne Device – poslovni segment, kao i izlasci i društvenost – sada su dobar prostor za lepe kontakte sa osobama koje bi mogle privući vašu pažnju. Neki od vas imaju mogućnost za ulazak u tajnu priču sa osobom koja je zauzeta.

Posao

Vladar vašeg znaka, planeta Merkur – ulazi u znak Blizanaca i vaše polje karijere, dostignuća, pozicije. Skoro kompletna ova radna nedelja vam je izuzetno dobra i kada je razvijanje postojećih poslova u pitanju, ali i za nove poslovne prilike. Neki od vas sada mogu dobiti ozbiljniju odgovornost ili zahtevan i izazovan poslovni projekat – nešto kroz šta bi mogli da se dokažu, ali da istovremeno na sebe preuzmu dosta obaveza. Po pitanjima finansija – dosta ste zadovoljni postojećim stanjem.

Zdravlje

Pojačana nervoza kod pojedinih pripadnika znaka. Mogući su i problemi sa spavanjem.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>