Region

Svet

Promocija spota Marka Bulata u Mistiku

Marko Bulat je snimio spot za naslovnu numeru svog novog albuma, Dan za dan, a večeras će u beogradskom klubu Mistuque biti održana i njegova promocija. Pozvali smo Marka kako bismo saznali više detalja.

Promocija spota Marka Bulata u Mistiku



Spot je, u saradnji sa studijom Cinnamon i Ivicom Vidanovićem, radjen po ideji samog Marka Bulata, kome je namera bila da prikaže život u Srbiji kao nešto što moramo da prihvatimo, i da bežanje u svet zarad bolje budućnosti često ne ispadne po planu. Zbog toga je korišćen veliki broj arhivskih snimaka iz Srbije, Amerike, Francuske...

Prelepa crnka, koju glumi Aleksandra, najbolja drugarica Katarine Vučetić, dolazi po Marka i moli ga da pobegnu iz Srbije, što pevač odbija stihovima o tome kako je život u Srbiji nesiguran ali zanimljiv, svaki dan je izazov ali je duša na mestu.

Veliki deo budžeta je otišao na posebne dozvole aerodroma za snimanje, kao i za kadrove koji su napravljeni iz helikoptera.

Promocija u Mistiku počinje u 21.00 sat, gde će prvo na ogromnom platnu 3x2 metra biti pušten spot, nakon čega će Marko reći više o ideji i poruci koju video treba da nosi. Nakon toga očekujemo još pesama uživo, i naravno, tortu, za koju smo načuli da je radjena po liku iz Star Wars serijala, u koji je Marko veliki zaljubljenik.

U pesmi je trube svirao Dejan Petrović, prva truba Dragačeva, koji je takodje trebalo da bude prisutan na večerašnjoj promociji, ali na veliku Markovu žalost, nije u mogućnosti.

U svakom slučaju, i mi i Marko očekujemo odličan provod večeras, uz nadu da će poruka spota biti prihvaćena na pravi način.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>