Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić okupala Slavnića vlažnim maramicama, a onda mu lizala pazuh!

Anđela Đuričić okupala Slavnića vlažnim maramicama, a onda mu lizala pazuh, verovatno zadovoljna svojim radom... Još jednom je uspela da zgrozi gledaoce.

Anđela Đuričić okupala Slavnića vlažnim maramicama, a onda mu lizala pazuh! Screenshoot/Instagram




Zvezdan Slavnić se kako smo već primetili "kupa" vlažnim maramicama, a u svemu tome je počela da mu pomaže i ljubavnica, Crnogorka Anđela Đuričić, koja već mesecima unazad, zajedno sa svojim izabranikom, javnost ostavlja bez teksta...


Da Anđela ima neobjašnjivu opsesiju prema mirisanju opskurnih Slavnićevih delova tela, dokazala je još jednom, i to nakon što je svog dragog "okupala" vlažnim maramicama.



Nakon što je Zvezdana od glave do pete premazala vlažnim maramicama, Đuričićeva je svoje nozdrve približila njegovom pazuhu i mirisala ga nekoliko sekundi, a zatim i poljubila, očigledno zadovoljna svojim radom.







"Ona ga 'ladno olizala ispod miške", "Ljudi, dokle ovo ide, ona je stvarno grozna", "Šta Helga sebi dozvoljava", "Smrdiša i Smrdla, gledaj ih samo", "Savršen par, stižu Bungiši", samo su neki od ogorčenih komentara ispod objava na društvenim mrežama.
 

Hronična nesposobnost da sve ostavite na miru, uključujući i same sebe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>