Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić priznao zašto je ostavio Anđelu Đuričić! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić priznao zašto je ostavio Anđelu Đuričić! Samo sam odjednom imao bol u onoj stvari za sve... Jako je sebična, smatra zadrugar.

Zvezdan Slavnić priznao zašto je ostavio Anđelu Đuričić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Zvezdan Slavnić bio je drugi gost u "Šiša baru" kako bi sa voditeljom Markom Đedovićem razgovarao o iznenadnom raskidu sa Anđelom Đuričić, uplovljavanju u novi odnos sa Majom Marinković i naravno svađama sa Anom Ćurčić.



Kako je kad si dušu ostavio? Dogaj ispred hotela, ti i Ana? Mnogo puta stanete na pola rečenice, nismo bili sa vama u braku i mi vas ne razumemo. Šta znači ostaviti dušu? - rekao je Marko na samom početku razgovora.




Ona je to veče sve rekla, priznala je neke stvari i ne znam što tako nije došla jer bih ja ćutao i klimao glavom. Ja sam jecao, ona je jecala i samo je izbijalo iz mene. Ona kad je zaplakala i izgovarala neke reči, voleo bih da to mogu da vidim jer ću tog osećaja verovatno da se sećam ceo život. U tom trenutku sam osetio da sam se oprostio od nje i da sam se stvarno razišao od nje. Više nemam potrebu da se svađam. Nije izgubljen svaki osećaj, ali nemam poriv da se raspravljam i dukazujem. Trebala je da kaže kao gospođa sve i da me i dalje voli i niko ništa ne bi mogao da joj kaže. 


Nemam poriv, ne nervira me, iako je stalno namrštena. Izbcio sam sve, osećam se lakše. Sad imam poriv da je branim, ali nisam imao tkaav osećam. Ja sam želeo još ja da je tovarim, a sad to nemam. Ranijie sam bio mfokusiram samo sebe da odbranim. Mnogo stvari se desilo, ne želim da pritisam i da pričam. Posle te rasprave, već se 17 dana kako se sa njom nisam svađao i nemam želju da je uvredim i da joj kažem nešđto ružno, ali ona ima gard i neku ljutnju
- govorio je Zvezdan.

Je l' su u bungišu ili u paklu? Šta se desilo? - pitao je Marko Đedović.

Desilo se sa Majom, da li sad il za dva meseca, napolju i to bi se očigledno desilo. Pogrešio sam i mislim da je ovo najkreće što se tiče Anđele, patnje i boli. Vidim da ona sad pati i meni se to ne sviđa. Ona bi otišla i lupala, a sad se nadam da će da bude sve u redu. Da sam mislio da je lakše tako, ja bih najavio nekome - nastavio je on.

Zašto misliš da je odbila razgovor sa tobom? - pitao je Marko.

Nisam hteo da pričam uopšte sa njom, samo sam hteo da kažem da sam ženu ostavio, bio pored nje non stop, sedeo i pričao i kad je Ana ušla bio uz nju. Nisam hteo da mi osporava ove stvari i da mi ne priča da je nisam voleo i da je ne volim -rekao je Slavnić.



Kad si počeo da se hladiš? - pitao je voditelj.

Bilo je nekih njenih sebičnih kad tebi treba da bude, a ona digne nos i izgovara gluposti. Jako je sebična za neki deo, umesto da me umiri dala mi je gas i stvarno sam pukao. Nije to bio razlog što sam to uradio, samo sam odjednom imao bol u onoj stvari za sve. Da nije bila prila sa Anom i da to nije ona uradila 100 puta, možda se ne bi desilo, ali bi se verovatno desil kad-tad - govorio je Slavnić.

Je l' planiraš nešto ozbiljnije sa Majom? - upitao je Marko Đedović.

Nisam za vezu, glupo je i da pominjem to. Ona je meni gotivna već osam meseci, ne bih da prihvatim prijateljstvo sa njom. Neću da spavam kod nje u krevetu sigurno, neću da forsiram ništa, pa ćemo da vidimo kad izađemo. Ona će da spava sama, ja ću da spavam sam, a da li ćemo u neki štek... Kako je njoj okej, tako će da bude i meni. Bolje mi je da se sprdamo i da ostanemo okej - objašnjavao je Slavnić.


Da li se plašiš veze sa Majom? - upitao je Marko.

Ne, šalio sam se. Ovde ne možeš ni sa mirnijom osobom da izađeš, a ne sa njom. Trebao bih da sputavam nju, a ne znači da bih mogao. Bolje da ostanem drug, nego da budem sa njom - rekla je Zvezdan.





 



 




 


 

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>