Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić rida u pozadini dok Zvezdan traži da se njeni roditelji izvine javno!

Anđela Đuričić rida u pozadini dok Zvezdan Slavnić traži da se njeni roditelji izvine javno za to što nisu ćerki poslali pismo!

Anđela Đuričić rida u pozadini dok Zvezdan traži da se njeni roditelji izvine javno! Screenshoot/Youtube





Zvezdan Slavnić tešio je Anđelu Đuričić koja se raspala jer nije dobila nikakav znak od roditelja, a onda se obratio njenoj prodici na najdrskiji način...

On njene roditelje krivi za sve i bez imalo srama im poručuje:

"SRAM VAS BILO"


"Ni meni za moje dete ja ne bih bio pravi izbor, ali mislim da je jako ružno ovo što st uradili. Nju ne krivim, krivim sebe za sve što se dešava ovom detetu i nije zaslužila da ovo radite. Vi ste razlog za ovo što ste je pustili da uđe i uradi. Ako ste ovo dozvolili, da ovde pronađe prijateljstvo, drugove i momka, vaša je greška. Stvarno me ne zanimate u apsolutno nijednom trenutku, a ovo je vaša ćerka koja je kad se dešavalo šta se dešavalo povukla vašu porodicu. Sram vas bilo, a ja ću biti uz nju i delja - rekao je Zvezdan.


A onda je tešeći Anđelu Đuričić između ostalog, rekao:

"Ja sam tu za tebe, ako treba do kraja života."



 


Sa Pinka je pozvan Anđelin otac ali nije odgovarao na pozive, kao ni njen brat. 

Od komentarisanja Anđelinih postupaka u "Zadruzi" je, po svemu sudeći, definitivno odustala i mnogo puta pominjana popadija, Aleksandra Miljanić, koja je takođe prestala da se javlja na telefon.
 

Možete dobiti veliki novac ako imate ove stvari kod kuće!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>