Region

Svet

Dvor: Deni krije da ima dete

Crnogorski pevač Denis Boneštaj pre sedam meseci je dobio ćerkicu koja sa svojom majkom živi u Holandiji, dok se mladi pevač posle svađe sa svojom nevenčanom suprugom vratio za Crnu Goru.

Dvor: Deni krije da ima dete



" Da, tačno je da je naš sin prošle godine postao otac i da ima ćerkicu od sedam meseci koja se zove Isabela" - rekao je otac pevača Naser Boneštaj i dodao:

" Posle brojnih avantura i kratkih avantura Deni se ludo zaljubio u jednu devojku iz Splita, do te mere da je bio spreman da potpuno promeni svoj život. Nisam bio oduševljen idejom da se vezuje tako mlad, ali se nisam ni protivio njegovom izboru. Kratko su živeli sa nama, a onda su se preselili u Holandiju, kada su počeli problemi. Bukvalno su se svađali svaki dan, pa se Deni ubrzo vratio za Podgoricu, a beba je ostala sa majkom. Šta da vam kažem, mladost ludost" - kaže Denijev otac i nastavlja:

"Svi su u porodici emotivci, pa i Denis. Povukao se u sebe, bilo mu je teško, ali sada je bolje i znam da će se izvući. Kada mu je bilo najgore, stigao mu je poziv za odlazak na Dvor. Svi smo se silno obradovali, jer mislimo da će mu učešće u rijalitiju poslužiti kao odlična terapija od depresije."

Otac takođe ističe da su Deni i njegova nevečana supruga u očajnom odnosu i da se još uvek nisu dogovorili oko starateljstva nad malom Isabelom.

" Još uvek ništa nije odlučeno. Holandija je daleko, tako da će Deniju biti teško da prevali toliki put kad bude želeo da vidi dete. Koliko sam upućen, nisu još ni o alimentaciji razgovarali, ali sam siguran da će se sve srediti kad on napusti Dvor. Moj sin svoje dete sigurno neće ostaviti bez pomoći" - završava svoju priču Naser Boneštaj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>