Region

Svet

Dvor: Firči ljut na Djusa?!

Iako su se družili i spavali jedan kod drugog, Firči Đusa nije zvao ni da mu čestita pobedu. Zašto je Firči ljut? Kad pristanete na surovu igru kao što je rijaliti šou “Dvor, koliko god dobro je igrali, pa i pobedili, ne možete a da nešto i ne izgubite. Tako to bude u životu uglavnom. Bez nečega ostanete, da biste nešto i dobili. Tako je Đus, dobio pobedu u prvom serijalu rijalitija Dvor, a izgleda izgubio prijateljstvo. Ako je zapravo istog uopšte i bilo.

Dvor: Firči ljut na Djusa?!



Posle Farme, Ivan Ivanović Đus i Ivan Fece Firči viđali su se privatno, a Đus je čak bio kod njega u gostima u Novom Sadu, gde je jedno veče i prespavao. Dake, činilo se kao početak jednog lepog prijateljstva. Međutim, onda je na red došao Dvor, a uloge se malo obrnule. Sada je Đus bio taj koji je odlučio da igra igru, a Firči taj koji je išao srcem.

Tu je opet došlo do nesporazuma, a ovog puta diskvalifikovan je Firči, dok je Đus ostao do kraja. E sad, da ne bismo nagađali o njihovom odnosu, zvali smo prvo Đusa, da ga pitamo da li mu je Firči čestitao pobedu:

"Ne brate. Nije me zvao, ali dobro tek sam izašao, pa kao nemam pojma. Možda neće ni zvati. Ne znam da li je ljut. Mada ne znam zašto bi bio. Ako tako gledamo, mogao sam i ja da se ljutim na njega prošli put kad sam njemu stajao u zaštitu više puta, pa sam na kraju najebao" – rekao nam je Đus, još dan posle izlaska sa Dvora.

A kako je sada prošlo već nedelju dana, zvali smo Đusa ponovo, da proverimo kako stvari stoje:

"Nije zvao. Pa nemam pojma zašto… Mislim da neće ni zvati. Možda je najblje da to njega pitate" – rekao je Đus, a onda bacio i rimu, iz svoje već poznate pesme Farma drama, samo je ovog puta tekst bio malo drugačiji:

"Firči da me zove telefonom neće, da nisam pobedio, imao bi više sreće" – u svom stilu izjasnio se Đus i time rekao na sebi svojstven način sve što je imao.

Pozvali i Firčija da ga pitamo, zašto nije zvao starog prijatelja da mu čestita pobedu.
- Otkud vi znate da nisam? – pitao je Firči, misleći verovatno da ga hvatamo na blef, pa kad smo mu objasnili da nam je Đus to rekao, nastavio je:

"Aha! Pa nisam! Nisam imao vremena! Radim. Evo slušaj testeru" – čulo se brujanje u pozadini – po ceo dan sam u radionici" – objasnio je Firči, pomalo ironično.

Na naše pitanje – da li je moguće da nije imao dva minuta da drugu čestita pobedu odgovorio je:

"Pa ima vremena za to. Sad imam pune ruke posla…"

Da li misliš da imaš šta da mu čestitaš? – pitali smo ga.

"Pa ne znam. To vi meni recite… Imam, što da ne. Pobedio je…" – bio je opet ironičan Firči.

Kad smo mu onda skrenuli pažnju na to da uopšte ne zvuči ubedljivo, gledao je da što pre prekine razgovor:

"Ej, imam sad da radim. Baš sam zauzet, pa da se čujemo kasnije!"

Završili smo priču sa njim, a da njih dvojica više nisu dobri kako je to nekad bilo, više je nego očigledno. Firči izgleda ne može da pređe preko svog ponosa. Ko je koga tu izgubio, i da li je uopste prijateljstva i bilo, to prosudite sami…

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>