Region

Svet

Spasila ga od sigurne propasti: Edita Aradinović i Deni Boneštaj u vezi!

Pevač i bivši učesnik rijalitija "Dvor" Deni Boneštaj prošlu godinu pamtiće po izuzetno neprijatnoj situaciji i tri meseca zatvora u Nemačkoj gde je bio priveden zbog ubistva!

Spasila ga od sigurne propasti: Edita Aradinović i Deni Boneštaj u vezi!



Naime, pevač se potukao u jednoj diskoteci zbog devojke, a sutradan je priveden jer je momak s kojim se potukao umro u lokvi krvi u svom stanu. Deni je u istražnom zatvoru proveo 96 dana, a pošto je utvrđeno da je momak umro zbog droge, a ne zbog tuče pevač je pušten iz zatvora.

"Nakon što je napustio zatvor Deni je pao u depresiju. Više od mesec dana je sedeo sam zatvoren u svom stanu, gde je samo gledao TV i razmišljao o svemu što mu se desilo. Zbog toga se i ugojio dvadeset kilograma", priča dobro obavešten izvor blizak pevaču za portal Opera17, a zatim otkriva i ko je pomogao Deniju da izađe iz depresije:

"Deni je nedavno snimio novu pesmu, a prateće vokale mu je pevala Edita Aradinović, bivša učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Njih dvoje su se tada upoznali i simpatije na prvi pogled su bile obostrane. Samo nekoliko dana kasnije počeli su da se zabavljaju i već mesec i po dana su u srećnoj ljubavnoj vezi. Edita je Deniju pomogla da izađe iz depresije i ponovo dobije želju za životom, kao i da se ponovo angažuje oko posla, te nema sumnje da ova veza utiče dobro na njih dvoje. Iako su se relativno skoro upoznali, njih dvoje već imaju ozbiljne planove kada je njihova ljubav u pitanju", završava priču ovaj izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>