Region

Svet

Vendi i Goga se zamalo pobile u kafani

Oni koji su se prošlog ponedeljka zatekli oko pola šest ujutru u beogradskom restoranu "Užice" bili su svedoci nesvakidašnje svađe između pevačice Goge Sekulić i Vesne Vukelić Vendi.

Vendi i Goga se zamalo pobile u kafani



Vendi je sedela sa svojim društvom, kada je u lokal ušla Goga i pravo sa vrata krenula ka njoj: "Je li, bre ti, šta si ono pričala na Farmi za mene? Ko je, bre, dvogrba kamila?!"

Posle nekoliko trenutaka, Vendi joj je uzvratila: "Gordana, mnogo se*eš, ke*aš i jedeš go*na! Jesi li ti čula da je to izašlo iz mojih usta? Nisi! PA šta laprdaš onda?! Ajde, sklanjaj mi se sa očiju!"

Vesnine reči dodatno su iznervirale Gogu, kojoj nije trebalo mnogo da krene na nju, prisutni tvrde da je krenula da je udari, a Goga je posle toga sela za sto sa svojim prijateljima i dobacila da se neće na ovome završiti.

"Ne bih ja to nazvala sukobom. Mislim da je Goga morala da se pokaže pred svojim prijteljima. Ukoliko vas neko bezrazložno napadne i izgovori gomilu nebuloza bez argumenata, nemate od čega da se branite. Ta ista Goga dolazila je u kafanu kod Zorice Marković dok sam ja pevala i neću kriti da je bila veliki džek. Bila bih najveća džukela kada bih je pljuvala nakon što mi je ostavila dobar bakšiš. Šta se u međuvremenu desilo sa njom i u kakvim fobijama živi, stvarno ne znam. Znam da su ljudi navikli da se javno prepucavam, ali Goga će zbog novca kojim me je svojevremeno kitila biti pošteđena" - rekla je Vendi.

Goga Sekulić je sa druge strane imala svoje viđenje priče: " Bila sam u Americi kada su mi prijatelji javili da me je Vendi pljuvala na Farmi. Pošto nisam kukavica i neko ko priča iza leđa, čim sam je videla pitala sam je zašto je to pričala kad sam uvek bila korektna prema njoj. Izvinila mi se i klela se da me nikada nije nazvala kamilom, pa sam odustala od dalje rasprave. Goga je veliki čovek."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>