Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić ni ne sluti šta se dešava u Herceg Novom! (VIDEO)

Zadrugarka Anđela Đuričić ni ne sluti šta se dešava u njenom rodnom Herceg Novom i koliko se njenu roditelji osećaju loše zbog svega što ona radi u rijalitiju "Zadruga 6".

Anđela Đuričić ni ne sluti šta se dešava u Herceg Novom! (VIDEO) Foto: Youtube





Anđela Đuričić trenutno je najkomentarisanija učesnica "Zadruge", njena emotivna veza sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem šokirala je brojne gledaoce, koji su je prošle godine doživeli kao čednu i moralnu, posebno jer je, kako je optužuju, rasturila Zvezdanov petnaestogodišnji brak sa Anom.


U očima svojih sugrađana i gledalaca dodatno je pala, kada je usred bela dana, tokom živog programa, imala transparentne se**ualne odnose, koje sada upražnjava više puta dnevno.


Anđelini roditelji se ne oglašavaju, a kako pišu pojedini mediji, toliko su ogorčeni na nju da su spremni da je se zauvek odreknu!

"Anđelini roditelji od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima se**ualne odnose pred milionskim auditorijumom. 

Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. 

Njemu je to baš posebno teško palo -
priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa još dodaje:

"Njih dvoje su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Ovde u Herceg Novom se priča da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta." - završava izvor Kurira.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>