Svet

Region

Merjem Uzerli, čuvena Hurem, posle svih nedaća konačno je pronašla sreću!

Merjem Uzerli, čuvena Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", posle svih nedaća konačno je pronašla sreću i uživa sa svojim ćerkicama.

Merjem Uzerli, čuvena Hurem, posle svih nedaća konačno je pronašla sreću! Screenshoot/Instagram





Dečko je ostavio trudnu, bila je u depresiji, a zatim završila na psuhijatriji...




Uloga u jednoj od najgledanijih turskih serija svih vremena donela joj svetsku slavu, a mnogi su postali zainteresovani i za njen privatni život.

Lepa Merjem jednom prilikom je otkrila da je tokom snimanja serije prolazila kroz najteži period u životu. Na samom vrhuncu slave ostala je u drugom stanju sa tadašnjim partnerom Đanom Atešom, koji je od nje stariji 17 godina.

Kako se tada pisalo on ju je ostavio i pokušao da natera da abortira, što je glumici jako teško palo, zbog čega je u jednom momentu završila u bolnici za psihičke i mentalne bolesti u Nemačkoj.

“U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše”, rekla je ona svojevremeno."





“Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija”, dodala je bila Merjem, koja je iz serije na kraju otišla i vratila se u rodni Berlin.


Ubrzo se oporavila i rodila ćerkicu Laru Žeminu i u njoj je pronašla razlog da živi i posvetila joj se u potpunosti. U januaru prošle godine postala je majka po drugi put i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Lili Koi.





Merjem i danas živi u Berlinu, a pre dve godine je u samom centru grada otvorila prodavnicu zdravih slatkiša. U poslednje vreme veoma je aktivna na društvenim mrežama, a mnogi su primetili da je linuju dovela do savršenstva u odnosu na period dok je igrala Hurem.

Ono što su joj pojedini zamerili su korekcije na licu, a kako stručnjaci kažu, Merjem je radila jagodice, popunila usta, a tvrde da je koristila i botoks.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/prva

Povezane vesti:


>