Region

Svet

Darko Lazić pijan spavao na parkingu

Poučen lošim iskustvom svojih kolega zbog vožnje u pijanom stanju, mladi pevač Darko Lazić prošle nedelje stao je na jedan parking kako bi se malo odmorio i ne bi li iz njega ispario alkohol pre nego što nastavi vožnju u svoj rodni Brestač, ali ga je san savladao pa je zaspao.

Darko Lazić pijan spavao na parkingu



"Darko je te večeri bio sa prijateljima u provodu, tačnije promenio je nekoliko poznatih beogradskih klubova. A u klubovima se naravno veseli i mnogo pije. Kada je pred jutro dobro zagrejan seo u kola da bi prijatelja odvezao do kuće na Karaburmu, pevač je shvatio da baš i nije u stanju da vozi do Brestača. Ključ od stana u Beogradu nije imao kod sebe, pa je u povratku kola zaustavio na jednom parkingu kako bi se odmorio i otreznio" – kaže dobro obavešteni izvor  i dodaje:

"Bilo je već pola osam. Probudilo ga je zvono na telefonu i sunce koje je uveliko grejalo kroz šoferšajbnu. Darko od premora nije čuo prethodnu zvonjavu telefona iako ga je brat Dragan zvao desetak puta. Njegovi kod kuće su bili zabrinuti što ga nema, a pri tom znaju da Darko nije poneo ključeve od stana i da nema gde da prespava. Darko se sav pogubljen javio, objasnio šta se desilo, a onda se natenane spremio za put…"

Darkova verzija priče je malo drugačija. Naime, mladi pevač tvrdi da je zaboravio vozačku dozvolu i da se malo opustio sa društvom, ali da nije bio pijan.

"Bez vozačke dozvole ne mogu da radim i ne pada mi na pamet da rizikujem. Pošto je bilo dobro društvo malo sam se opustio, ali nisam bio pijan. Popio sam možda dva pića što je po novom zakonu dovoljno za bodove o kojima ne želim ni da razmišljam. Zato sam stao da se odmorim. Ne znam kako sam zaspao, valjda od premora, a kad sam se probudio, počeo sam da se smejem sam sebi. Nema veze, važno je da sam bezbedno stigao do kuće" – kaže Darko

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>