Region

Svet

Vodimo vas na koncert Maye Sar 22. februara u Beogradu! VIDEO

Portal Svet Plus svojim čitaocima poklanja dve ulaznice za predstojeći koncert Maye Sar, koji će se održati u sredu 22. februara, u pozorištu na Terazijama.

Vodimo vas na koncert Maye Sar 22. februara u Beogradu! VIDEO Foto: A. CavicRegionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje “Live in Theatre” po prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama. Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom "Nespretno". Maya Sar je inicijator regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice “Moj je život moja pjesma” i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Aleksandrom Radović, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom.

Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je da se javite u inbox naše Fejsbuk stranice, pošaljete ime, prezime i broj telefona, a mi ćemo vas obradovati sa ulaznicama za ovaj beogradski spektakl. Ukoliko niste imali sreće da osvojite karte preko našeg portal, možete ih kupiti preko ddtickets.rs.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Komentari