Zadruga

Parovi

Miljana Kulić ostavila Bebicu, a onda imala nervni slom u apartmanu! (VIDEO)

Miljana Kulić je javno ostavila Nenada Macanovića Bebicu, a onda imala nervni slom u apartmanu, gde je majka Marija pokušala da je umiri...

Miljana Kulić ostavila Bebicu, a onda imala nervni slom u apartmanu! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Filip Car je osoba koja za mene ima petlju. Motaj kablove i ćao! Bila sam prisutna prošle sezone, a što se tiče toga ko nema petlju, to je Bebica. To je moje mišljenje - rekla je Milica.


Ja neću da budem sa njim. Izvlači iz mene sve najgore. Većina kada je ustajala i napadala Sanju i Marka, ako je htela Nenadu da se osveti mogla je i ima pravo, a on da crveni i iz mene ivlači sve najgore, koja udara i vuiče za uši. Ne mogu da se kontrolišem, biću sama do kraja rijalitija i želim ove godine da pobedim - dodala je Miljana Kulić.


Želim ti stvarno to - dodala je Milica Veselinović.

Zorica se izborisala sama sa svojim problemima, Marija isto, Miljana bez premca znaš kako da se izboriš sama i izdržljiva si. Zoricu bi izabrala, Pecu bi navela kao osobu koja ne zna da se izbori, traži pomoć od brata - rekla je Miljana.

Lepi Mića je uvek reagovao prvi, tu je pokazao svoj stav, za mene će biti Zvezdan zbog i spoljnog sveta, gde se to pokazuje. Ovde nije mesto da pokazujemo ko ima hrabrosti a ko ne. A ko nema petlju nevešću Adama iz razloga što tim plakanjem i u tom momentu si zguio muškost - kazao je Marko.


Najmanja mu*a ima Brendon, a Neca najveća - dodao je Filip Car.

Po meni najveća imaju mu*a Miljana i Neca, Matoru i Ša, Dragić, Kerić, Miljana Popović, izdvojiću na kraju Anđelu, a najmanje petlje ima Slađa, gleda da ne ulazi u frku - rekao je Rodni.

Po meni nema petlju Aleksandru, zato što nema petlju da se izbori sa svojim problemima. Rekla je ona sve za svoju vezu, ali je predhodna 3 meseca govorila konstantno o Dejanu, sačekala je da se nešto dogodi pa onda raskinula sa njim. Marija Kulić može da se izbori sa problemima i sa svojom ćerkom - rekla je Palčica.


Na leđima Miljaninim su i Bebica i Marija, rešila je životni problem, pobedila je smrt, to se zove imati petlju! Aleksina veza je pukla i pre Filipa, svaka joj čast na iskrenosti! Najveću petlju, bez obzira na sve, odlučiću se za Miljanu. Najmanje ima petlju, jer je sa svima dobar, je Rodni - rekla je Zorica.
 

Nikola Lazetić sreću našao pored žene koja se pojavila u Vidimo se u čitulji!


 



 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>