Zadruga

Parovi

Zola zapretio Miljani Kulić! Tužiću te za sve imam rok tri godine! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola zapretio Miljani Kulić! Tužiću te za sve imam rok tri godine. Ne igraj se sa moojim mozgom, ne provociraj me, ne budi naivna i idiot.

Zola zapretio Miljani Kulić! Tužiću te za sve imam rok tri godine! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U ranim jutarnjim satima Miljana Kulić pričala je sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Tom prilikom došlo je do rasprave, nakon čega je Zola doneo odluku da stavi tačku na odnos sa Kulićevom, što ona nije prihvatila.

Kako bi je zaplašio, Zola je upozorio Miljanu da će je tužiti za sve što mu je uradila, a potom i otkrio da je u izolaciji mogao imati vrelu akciju sa njom, te da je postala neverna sadašnjem dečku Nenadu Macanoviću Bebici.

- Više ne možeš ni zagrljaj da imaš, rekao sam Bokiju sve što si mi rekla da ti je ovo cirkus, da ti dolazi Bebica i to je to. Igraću rijaliti sa tobom, tvojom mamom i Bebicom - rekao je Zola.

- Džabe pokušavaš da dobiješ svađu od mene, ne možeš. Rekla sam da sam zbunjena i da imam emocije prema Bebici i rekla sam da mi se ne obraćaš - rekla je Miljana.

- Bravo! Dobro znaš da smo jutros mogli da imamo se*s, dobro znaš neke stvari. Nećeš spavati sa mnom u izolaciji - rekao je Zola.

- Nemoj moju majku da uzimaš u usta klošaru jedan - rekla je Miljana.

- Tužiću te za sve imam rok tri godine. Ne igraj se sa moojim mozgom, ne provociraj me, ne budi naivna i idiot. Pet puta sam te pitao da li si sigurna u sve. Nisam ti ja Bebica, ne možeš sa mnom tako - rekao je Zola.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>