Region

Svet

Tamara Todevska: Mučila sam Maju Nikolić! Fiko:Na Dvoru su licemeri!

Tamara Todevska i Nebojša Čolić Fiko dvoje takmičara koji su u nedelju napustili rijaliti šou "Dvor" kažu da su zadovoljni svojim učešćem i da se njihovo izbacivanje dogodilo u pravom trenutku, zbog svađa, licemerja i klanova koji su počeli da se stvaraju među takmičarima.

Tamara Todevska: Mučila sam Maju Nikolić! Fiko:Na Dvoru su licemeri!



"U poslednje vreme uočio sam da dolazi do stvaranja grupica kako bi moglo da se manipuliše pojedincima. Najviše su se grupisali Dejan Milićević, Vanesa, Dragana, Deni, Joca i Tamara, koja je uglavnom prespavala, ali bila je deo te grupe. Iz koristoljublja su se takođe dešavale mnoge stvari i ta vrsta licemerstva mi se nije dopala kod mnogih" - rekao je Fiko.

Tamara Todevska kaže da joj je poslednji dan bio paklen jer je morala da ga provede vezana lancima za Maju Nikolić.

"Ja sam bila u prednosti u ovom rijalitiju, jer sam sve frke koje su se dogodile za ove tri nedelje prespavala i zato sam najbolje prošla, jer je san najbitniji u ovako stresnim situacijama. Meni su samo poslednja 24 sata bila paklena jer sam bila vezana za Maju tako da sam se sve vreme trudila da je maltretiram, da izlazim na cigaretu i do toaleta. Kada sam se probudila ovog poslednjeg jutra i videla je kako sedi pored mene onako vezana, a željna da izađe, htela sam da crknem od smeha" - kaže Tamara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>