Region

Svet

Sin pevača Šabana Šaulića, Mihajlo, danas će reći sudbonosno DA!

Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo, danas će reći sudbonosno DA! Zakleće se na večnu ljubav svojoj izabranici Marini Velimirović.

Sin pevača Šabana Šaulića, Mihajlo, danas će reći sudbonosno DA! Screenshoot/Instagram





Sin čuvenog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo, i njegova izabranica Marina Velimirović, danas će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav, nakon čega će upriličiti gala slavlje u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, kom će prisustvovati stotine zvanica.



Kako su mediji ranije pisali, porodica Šaulić oduševljena je budućom snajkom.






Marina važi za izuzetno vrednu devojku koja dolazi iz dobre i imućne porodice. Marina je vlasnica jedne privatne predškolske ustanove u Beogradu, u kojoj radi kao vaspitačica.


Pre nego što je uplovila u vezu sa Mihajlom, često je bila viđena na raznim gradskim dešavanjima, budući da među svojim prijateljima ima mnogo javnih ličnosti, međutim, već duže vreme posvećena je ljubavi sa Mihajlom, ali i poslovnim obavezama.






Domaći mediji više puta su pisali o tome da je Marina u odličnim odnosima sa porodicom Šaulić, kako sa Gocom, tako i sa Mihajlovim sestrama Ildom i Sanelom, koje je već odavno smatraju članom svoje porodice.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>