Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 4. septembar 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. septembar 2022. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 4. septembar 2022. godine! Svet Plus





♈Ovan

Glavni izazov ovog dana je da prevaziđete konfliktnu situaciju sa jednim kolegom. Oprezno sa rizičnim finansijskim potezima. Očekuje vas zajedničko putovanje sa partnerom. Slobodni Ovnovi neće odoleti jednoj Vagi. Nervoza.




♉ Bik

Ključ uspeha ovog dana je u improvizaciji rešenja za nepredviđen splet okolnosti. Neočekivano poslovno putovanje. Stabilan i harmoničan period u odnosu sa partnerom. Očekuje vas izuzetno zanimljivo putovanje. Problem sa vidom.




♊ Blizanci

 Veoma uspešan poslovni period i napredak u karijeri. Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom. Proširenje kruga saradnika. Razmišljate ozbiljno o zajedničkoj budućnosti sa partnerom, pa je moguća formalizacija odnosa. Pad imuniteta



♋ Rak

Očekuje vas naporan poslovni sastanak na kojem može doći do sukoba mišljenja sa kolegama i nadređenima. Rešenje će biti kompromis. Kratkotrajne razmirice s partnerom budući da ćete danas biti impulsivniji nego inače. Nedostatak magnezijuma i kalijuma.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!







♌ Lav

Atmosfera uspeha i priznanja obeležiće ovaj dan na poslu. Uspeh u saradnji sa inostranstvom i sklapanje ugovora. Veoma lep i romantičan period na ljubavnom planu. Zajedničko putovanje na egzotičnu destinaciju. Variranje pritiska.



♍ Devica

oslovni sastanak proteći će u znaku uspeha i priznanja. Očekuje vas napredak u karijeri. Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu. Uspešno ćete realizovati jedan ranije zacrtani zajednički cilj. Stomačne tegobe.



♎ Vaga

Atmosferu ovog poslovnog dana obeležiće pohvale i priznanja od strane nadređenih. Finansijski dobitak. Konačno ulazite u period stabilnosti i poboljšanja odnosa sa partnerom. Zajedničko putovanje. Problemi sa žuči.



♏ Škorpija

Glavna tema ovog dana na poslu biće važan poslovni sastanak. Očekuje vas uspešan dogovor i sklapanje unosnog sporazuma. Povoljni aspekti doprineće harmonizaciji vašeg odnosa sa partnerom. Nervoza.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!







♐ Strelac

Ovaj dan donosi finansijski dobitak Strelčevima koji se bave trgovinom, turizmom i finansijama. Napredak u karijeri. Početak nove ljubavne veze sa osobom drugačijeg kulturnog porekla. Sudbinsko poznanstvo. Reumatske tegobe.




♑ Jarac

Nepredvidljivi razvoj okolnosti danas može da uzrokuje loša atmosfera u međuljudskim odnosima. Zadržite neutralan stav. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Problemi sa alergijskim reakcijama, poseta endokrinologu je obavezna.




♒ Vodolija

Ovaj poslovni dan donosi vam uspešne pregovore i proširenje kruga saradnika. Značajno unapređenje finansijske situacije. Kratkotrajne razmirice sa partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Mogući su nesporazumi. Problem sa kičmom.




♓ Ribe


Neočekivan splet okolnosti može da uzrokuje kašnjenje neke važne uplate. Oprezno upravljajte novcem. Mogući su nesporazumi sa partnerom, pa čak i ljubomorne scene. Potrudite se da prevaziđete krizu poverenja. Prehlada.
 

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>