Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Pogledajte mesečni horoskop za septembar i saznajte šta vas očekuje u narednom periodu ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba!

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet PlusEvo šta vam predviđa cicimici u narednih mesec dana:VAGA

Ne volite kolege koje vas ogovaraju iza leđa ali ovog meseca jednostavno nećete imati vremena da se obračunate sa njima. Već duže vreme slušate neistine koje se šire o vama ali ne znate kako da ubedite sve vaše poslovne saradnike da je to laž koju o vama plasira osoba koja želi da vas vidi van firme. Vaši najbliži saradnici znaju šta je istina i oni vam mogu pomoći da se odbranite od tračeva jednom zauvek.

Lepo vreme i odlična komunikacija sa voljenom osobom su dve stvari koje su vam potrebne da se opustite i da zaboravite na sve probleme koje imate i koji su vas okupirali u prethodnom periodu.
Pokušavate da se ne nervirate zbog svih priča o vama i to vam uspeva jedino pored partnera. Partner tačno zna šta treba da kaže i šta treba da uradi kako bi se vi osećali relaksirano i rasterećeno, zbog toga svaki vaš slobodni trenutak provodite sa voljenom osobom, daleko od svih.

Prvi deo meseca dovodi neka negativna osećanja zbog kojih ćete se osećati umorno i iscrpljeno. Koliko god želeli da se od tih osećanja otrgnete, jednostavno nećete moći to da uradite sve dok ona sama ne iščeznu. Zbog toga strpljivo dočekajte drugi deo meseca kada će biti mnogo bolje, raspoloženje će biti na višem nivou i imaćete volje da provodite vreme i sa svojom porodicom i prijateljima skoro svakoga dana.ŠKORPIJA

Teškoće na poslu vas čekaju i ovog meseca što ste već i očekivali. Ako niste u radnom odnosu, idealno vreme za traženje posla je sredina meseca kada se otvaraju neka nova poglavlja na tržištu rada i kada dolazi do određene fluktuacije na tržištu. Vaš nastup u javnosti je odličan, imate dobre načine komunikacije sa poslovnim partnerima i to vam do sada nikada nije predstavljalo problem.

Ako ste slobodni, to ćete ostati i ovog meseca mada će sredinom meseca biti nekih naznaka za flert. To je ipak samo neka prolazna avanturica koja nema neku svetlu budućnost i od vas zavisi kako će se to dalje razvijati.

Ako ne tražite ozbiljnu vezu ne možete je ni naći. Danas je teško upoznati nekog ko ima ozbiljne namere tako je za slobodne Škorpije koje žele veza situacija u ljubavi nije baš obećavajuća.

Osećate bolove u nogama i kolenima, potrebno je da malo usporite ritam pošto ne možete celog dana da budete na nogama bez ikakvih posledica. Uz konsultaciju sa lekarom možete uzimati neke suplemente i preparate kako bi obnovili svoj koščano nervni sistem. To će dovesti do kratkoročnog boljitka ali je ipak bitno i da izbacite neke loše navike.STRELAC


Nećete moći da ćutite doveka i da slušate kako blate vaše najbliže prijatelje a znate da oni ništa loše nisu učinili. Očekuje vas dosta rasprava na temu poslovnih zbivanja i iz većine ćete izaći kao pobednik, samo je potrebno da čuvate svoje argumente i da ih koristite samo onda kada je to potrebno, nemojte da udarate nisko svoje protivnike, budite dostojanstveni i fer kao i do sada. Nemojte otkrivati tajne vaših protivnika iako mnogo toga o njima znate.

Zaboravite na napetost i na probleme, uživajte sa voljenom osobom koliko god je to moguće danas i to gde god se nalazili – u gradu, u bioskopu, a možete uživati i kod kuće gledajući neki dobar film.

Sa partnerom imate dosta toga zajedničkog i umete zajedno da uživate u tišini, ne morate da progovorite ni reč a vrlo dobro znate šta osećate i šta razmišljate, savršeno se slažete.

Iskoristite lepo vreme dok traje za neke interesantne fizičke aktivnosti na otvorenom, možete da birate šta želite da radite, dobar izbor su svakako trčanje i brzo hodanje, a ako ste avanturističkog duha možete posetiti i neku planinu ako živite u blizini, pa čak i možda neki planinarski dom. Naše okruženje je prelepo i nudi dosta aktivnosti na otvorenom, samo treba naći slobodno vreme i uživati u nečijem društvu.

 

Knjige stare vekovima otkrivaju tajnu, zašto vam se dešavaju loše stvari!

JARAC

Iako početak meseca počinje mirno, kao i svi prethodni dani, u drugoj nedelji će biti nekih burnih dešavanja na poslu gde će mnoge kolege da se bune zbog nekih promena na radnom mestu. Vi generalno nemate ništa protiv tih promena ali ćete solidarisati sa njima u znak podrške. Morate da nađete kompromis kako bi uskladili ciljeve i kako bi svi bili zadovoljni.

Planovi na ljubavnom polju neće ići kako ste zamišljali. Neko vam namerno minira pokušaje da uplovite u mirnu luku i to radi ne samo zato što je ljubomoran na vas, već zato što gaji emocije prema vama a to vi nikako ne primećujete.

Ako dobro gledate oko sebe možda ćete shvatiti ko vam to radi, i možda i vi gajite neke emocije prema toj osobi.

Finansijska situacija vam je jako loša i ne vidi se boljitak ni u ovom mesecu. Vratićete neke dugove i dugovanja od ranije ali ćete u međuvremenu napraviti nova. Vrtite se u krug i ne znate kako da se iskobeljate iz ove situacije. Možda je bolje rešenje da pozajmite novac od užih članova porodice, oni će vam pomoći bez pogovora i na njih se uvek možete osloniti.


VODOLIJA

Društveni ste i to može videti svako ko dođe u kontakt sa vama. Uvek imate neku temu za razgovor i uvek imate neku zanimljivu informaciju da podelite sa drugima. Ipak, to nekim ljudima smeta zato pazite dobro kome prilazite i sa kim započinjete razgovor. Iako mnoge ljude znate iz viđenja dugo vremena, neki paze strogo na svoju privatnost i zbog toga ćete staviti sebe u nezgodan položaj.

Čudno je to što neke osobe suprotnog pola nikada niste smatrali privlačnim a onda, nakon samo jednog pogleda, smatrate tu osobu jako privlačnom.


Bez obzira da li vam se ta osoba sviđala podsvesno ranije ili ne, ovog meseca možete očekivati da će vam se jedna osoba suprotnog pola svideti, iako vas je možda nekada ranije nervirala.

Osećate se spremnim za sve nove poduhvate koji su pred vama, odmorni ste i imate dovoljno snage da se izborite sa obavezama i sa sastancima koji vas čekaju ovog meseca. Vašem organizmu obezbeđujete dovoljno goriva koliko god to možete, a san je oduvek bio vaša važna stavka, trudite se da spavate barem osam sati preko noći, a ponekad odmorite i preko dana.RIBE

Život je samo jedan i ako to ne shvatite ovog meseca, nećete nikad. Budućnost ide prema vama velikom brzinom a vi ne znate gde ćete i kuda ćete, morate da nađete neki svoj put i da ga se držite čvrsto, i ne smete da odustajete od svojih ciljeva čak i kada vam deluju daleko i nedostižno. Kada naiđete na neku prepreku uvek možete da računate na pomoć prijatelja i porodice koji su tu da vam pruže podršku i da vam daju savet.

Nemate dovoljno koncentracije prilikom razgovora sa voljenom osobom i to deluje jako nezrelo. Ako treba da zajednički da donesete odluku oko neke jako bitne stvari koja utiče na vaš zajednički život, potrudite se da to uradite, nemojte da gubite dragoceno vreme kako kasnije ne bi bilo problema.

Direktni ste kada je reč o vašim željama, tada se trudite koliko možete da ih ostvarite, ali isto takvi treba da bude kada je reč o nekim partnerovim ciljevima, morate mu biti podrška i oslonac.

Samouvereni ste i to se vidi i ogleda čak i na vaše zdravstveno stanje. Kada hodate ulicom vidi se da ste puni pozitivne energije a za to je zaslužan zdrav život i zdrava hrana. Iako sebi ponekad dopustite da se počastite nečim slatkim i nezdravim, to se ne vidi zato što je to samo u retkim prilikama. Ne želite da pokvarite dobro zdravlje i odličan fizički izgled zbog nečeg kaloričnog.
 

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cicimici

Povezane vesti:


>