Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 5. septembra do 11. septembra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Koliko god da ste u poslednje vreme imali problem sa kilogramima i borili se sami sa sobom kada je ishrana u pitanju, sada ćete odjednom primetiti da vas glad ne vuče da svaki čas obilazite frižider.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – iz kraljevskog znaka Lava prešla je u znak Device koji vam je iza leđa i koji predstavlja vaše polje povlačenja, tajni i podsvesti. Više opcija imamo u igri – nemogućnost emotivnog ispoljavanja na pravi način jer sa osobom koju priželjkujete imate površnu komunikaciju a ne razvoj odnosa. Dalje – potencijal da vam se dopada neko ko je u vezi, braku i sa kime možda radite ili sarađujete. Treće – monotonija. Što se tiče zauzetih Vaga – nervoza i lošija komunikacija su prisutni. Ukoliko postoje tajne u vašem odnosu – one mogu biti jedna od stavki za obostranu napetost.

Posao

Merkur je u vašem znaku stacionaran (stoji) i krajem nedelje kreće retrogradnim hodom. No, suština je da je u ovom trenutku on prilično neaktivna planeta čije je dejstvo usporeno i smanjeno. Ovo može dovoditi do problema i komplikacija u svemu što želite da pokrenete i dogovorite. Možete imati osećaj da koliko god da ste inspirisani ili koliko god truda da ulažete – sve se odvija sporovozno i sa zastojima. Takođe, komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima će biti sa dosta nervoze.

Zdravlje

Češći stomačni problemi.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Iz nekog razloga ne uživate u jelu. Možda ste se odlučili za dijetu, možda se trudite da izbegavate namirnice koje ne prijaju vašem stomaku i varenju. A možda jednostavno niste pri apetitu.

Ljubav

Pun Mesec u polju ljubavi i zabave više će pogodovati slobodnim Škorpijama i onima koji su u tajnim pričama – jer će aktivirati strasti i doneti akciju i dešavanja. Šta više, neke od vas može brzinski „ubaciti“ u vrlo vatren, inspirativan, ali naravno – komplikovan odnos. Potencijalna ljubavna dešavanja idu kroz segment izlazaka, prijatelja, društvenosti, a mogu se aktivirati čak i kroz posao. Što se zauzetih Škorpija tiče – daleko je od savršenog, ali trenutno deluje kao da odnos ide na bolje. I dalje ćete se kačiti po istim pitanjima i temama, ali ćete nekako lakše uspevati da ih prevaziđete i rešite. A i strasti će funkcionisati.

Posao

Fokus u ovom periodu je i dalje na finansijskom segmentu. Iako je tu situacija promenljiva, sa naletima većih priliva koji se smenjuju sa poplavama troškova – vi uspevate da nekako držite glavu iznad vode i gurate dalje. Što se poslovnih obaveza tiče – uhvatili ste neki ritam i pokušavate da se organizujete, mada ćete i na dalje imati problem sa neočekivanim situacijama koje vam menjaju planove. Te neočekivane situacije se mogu vezivati za tehniku, papirologiju i nepouzdane saradnike.

Zdravlje

Osetljivo grlo i disajni putevi, stomačne tegobe.

 

STRELAC

Hrana

Ono što bi vam najviše odgovaralo su meso, povrće, voće. Sve drugo – vrlo malo i kontrolisano. No, pitanje je da li ćete vi sa apetitom koji vas trenutno drži, biti u mogućnosti da se pridržavate ovih saveta.

Ljubav

Slobodnim Strelčevima i dalje stoji pregršt emotivnih prilika i neprilika. No,ukoliko su vaše želje da uđete u nešto što će biti stabilno i trajno….pa, to je zaista malo verovatno. Svaki nov početak će biti obojen brzom zapaljivošću, strastima, dobrom komunikacijom i mnogobrojnim dešavanjima – ali nakon ovakvog starta sledi talas komplikacija,promenljivosti i nestabilnosti. Pa vi ako volite, izvolite. Što se tiče onih koji su zauzeti – jedan dan divno, drugi dan kao rogovi u vreći. Disblans evidentno postoji, kod nekih u većoj kod nekih u manjoj meri. Uspevate vas dvoje da na kraju pronađete kompromis, hajd makar nešto.

Posao

Ta nestabilnost je prisutna i u poslovnom sektoru, naročito u kontaktima sa saradnicima, kolegama, šefovima. Takođe – dok u jednom danu možete završiti milion obaveza, u drugom vam ništa neće ići od ruke i pojaviće se sto i jedna prepreka da vas zakoči i iznervira. U nekom momentu ćete shvatiti da se uzalud trudite u pokušajima da pronađete zajednički jezik i dogovorite se sa nekim ljudima – koliko god da energije ulažete, druga strana neće biti spremna na dogovor ili će ga odlagati.

Zdravlje

Glavobolje, osetljivost sinusa, nervoza.

 
JARAC

Hrana

U čudnom ste raspoloženju, pa će i vaš apetit praviti velike oscilacije. Iako vas više mogu privlačiti bogatiji ukusi i nešto teža hrana, za vas je najbolje da se ipak okrenete povrću, ribi, mesu, jajima…

Ljubav

Pun Mesec (Mesec inače vlada vašim partnerstvima) u znaku Riba doneće povišenu energiju između voljene osobe i vas,promenljivost raspoloženja i preduslove za lošiju komunikaciju koja se vrti oko starih tema koje niste rešili (i koje nećete rešiti ni sada, da se odmah razumemo). Samo ćete uspevati da iritirate jedno drugo i ništa više. I partner i vi ćete imati svoje gledište na iste stvari, a ta gledišta je sada jako teško usaglasiti i pomiriti. Slobodni Jarčevi – Venera koja je ušla u znak Device vam odgovara po ljubavnim pitanjima jer će vas pokrenuti ako ne u ovoj sedmici, a ono već od naredne.

Posao

Koliko god vi budete pokušavali da racionalno i praktično pristupate svakoj obavezi, svakom dogovoru, svakom kontaktu sa saradnicima i kolegama – uvidećete da su oni sa kojima sarađujete promenljivi, nestabilni, da se na njih ne možete osloniti i računati. Nemogućnost pravog dogovora i poštovanja istog sa onima sa kojima na dnevnoj bazi morate da funkcionišete donosiće vam pojačanu nervozu. Takođe, očekujte tokom ove sedmice veće probleme sa tehnikom, papirologijom, saobraćajem.

Zdravlje

Povrede, nervoza, virusne infekcije.

 

VODOLIJA

Hrana

U ovoj nedelji kao da nećete uspevati da pobegnete od hrane. Čekaće vas na svakom ćošku da vas mami mirisima, ukusima, izgledom. Oči će vam biti gladne, a onda će i želudac da se pridruži. Prijatno!

Ljubav

Teškoće u dogovorima sa emotivnim partnerom ili neki vid distance. Sad, kod svakog je različito – u nekim vezama postoji onemogućenost da provodite više vremena zajedno, a želite to. U drugim – okrenuti ste svako svojim obavezama pa kad se vidite – vidite. U trećim – niste jedno drugom prioritet i to je evidentno jer ni ne pokušavate da se usaglasite i dogovorite. Kod svih Vodolija postoji potencijal da se razlike i prepreke prebrode kroz emocije i strast. Slobodni – Mars u vašem polju ljubavi i zabave radi, donosi vam pokret, živost i akciju. Može doći do pokretanja nekih priča. Naravno, komplikovanih.

Posao

Pun Mesec u znaku Riba i vašem polju finansija delovaće i pozitivno i negativno. Da, može vam tokom ove sedmice smestiti solidnu sumu novca u džep, ali sa druge strane – otvoriće seriju troškova koje ćete teškom mukom uspevati da zatvarate. Naravno, postojaće i faktor brige po finansijskim pitanjima. Generalno gledano – nedelja pred vama nije jednostavna jer je žurba velika, a realizacija koči i prepreka je puno. Odnos sa saradnicima i kolegama nije jednostavan, previše je napetosti i nervoze.

Zdravlje

Osetljivi su respiratorni sistem i stomak. Pojačana nervoza.

 

RIBE

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku doneće vam promenljiva raspoloženja. Kada raspoloženja „šaltaju“, šalta i vaš apetit. Napadi gladi smenjivaće se sa potpunim odsustvom apetita. Ne maltretirajte želudac.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u opozitnom aspektu sa planetama u partnerskom polju i kvadratu sa Marsom u polju doma, stabilnosti, temelja odnosa – baš i ne donosi jednostavnu energiju tokom ove sedmice. Neki parovi će se nervirati zbog finansija, možda prebacivati jedno drugom zbog toga. Drugi će se „kačiti“ zbog same osnove, suštine odnosa i zajedništva. Kompromis se može pronaći, ukoliko postoji obostrana želja. U suprotnom – možete prilično destabilizovati svoju priču. Slobodne Ribe – još uvek su te vaše emotivne šanse samo u naznakama, tek u nekoj početnoj fazi. Još malo ćete sačekati.

Posao

Povremeno se u ovoj nedelji možete osećati kao da ne dobijate pravu podršku – niti od nadređenih, niti od kolega, saradnika. Sve ovo može proizvoditi jaku nervozu kod vas, nepromišljene postupke i odluke, ali i seriju grešaka i propusta. Da, evidentno je da neki problemi postoje ali isto tako – vi ste prilično lično shvatili neke situacije i pomalo ih preuveličali. Malo se povucite i razmislite, ne pravite problem bez problema. Troškovi su nešto pojačani i uglavnom će se vezivati za dom i članove porodice.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije, sklonost povredama.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>