Region

Svet

Potresna ispovest Jelene Karleuše: Mogla sam da ostanem bez Duška

Jelena Karleuša prvi put je ispirčala kroz kakav je pakao prošla tokom terorističkih napada u Istanbulu i kako je shvatila da joj ništa u životu nije važno kao njena porodica.

Potresna ispovest Jelene Karleuše: Mogla sam da ostanem bez Duška Foto: Instagram/karleusastarJelena Karleuša nedavno je pretrpela pravi pakao zbog životne opasnosti u kojoj se našao njen suprug Duško Tošić. U trenutku kada je pop zvezda bila u Sarajevu na koncertu Saše Matića, Duško je bio u Istanbulu, gde igra za fudbalski klub Bešiktaš. - ''Najviše me je zabolela jedna njegova rečenica. Rekao mi je da su posle utakmice svi fudbaleri otišli svojim porodicama, a da je on ostao u svlačionici jer nije bilo nikoga kome bi žurio kući. Bio je sam, ja sam sa decom otišla iz Istanbula nekoliko dana ranije. Kroz izlaz sa stadiona prošao je poslednji, šest-sedam minuta pre nego što su teroristi aktivirali bombe." - rekla je Jelena u potresnoj ispovesti koju je dala za magazin Story.


Članica žirija Zvezda Granda shvatila je tada koji su joj životni prioriteti i šta joj je najvažnije: - ''Da mu se nešto desilo, krivila bih sebe. Koliko se trudim da mu budem podrška i najverniji navijač, da budem supruga i majka, toliko se borim i za svoju karijeru. Zbog toga naš brak dosta trpi, mnogo smo razdvojeni. U trenutku kada sam shvatila da bih mogla da ostanem bez njega postala sam svesna koliko je sve drugo što radim i za šta se borim - nebitno.''

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari