Region

Svet

Milica Mitrović na ivici nervnog sloma

Pokušaj trovanja prvog čoveka „Pinka“ Željka Mitrovića izazvao je raskol u porodici medijskog maga, u čijem centru se našla njegova supruga Milica, koja je u poslednjih nedelju dana na ivici nervnog sloma zbog toga što je prinuđena da bira između supruga i sestre!

Milica Mitrović na ivici nervnog sloma



Otkad je vlasnik „Pinka“ osumnjičio svog pašenoga Zlatka Krmpotića i njegovu ženu, Miličinu sestru Lolu, da su planirali prodaju njegove imovine dok se on u bolnici borio za život, čime ih je posredno doveo u vezu i sa svojim trovanjem, Mitrovićeva supruga je izložena konstantnom pritisku.

"Milica već danima živi na cigaretama i kafi, vidno je smršala i nalazi se na rubu nervnog sloma. Stanju se još više pogoršalo po povratku iz Flencburga, kada je propao njen pokušaj da pomiri svoje najdraže“, otkriî ¼å izvor blizak porodični prijatelj Mitrovićevih i dodaî:

 "Ona je otputovala kod Željka da pokuša da izgladi odnose između njega s jedne i Lole i Zlatka, ali i majke Dušanke s druge strane. Ponadala se, ali se vratila skrhana kada joj je Željko stavio do znanja da bi Loli možda i oprostio i dozvolio joj da se vrati na posao u Pinku, ali da Zlatku nikada neće zaboraviti to što je hteo da deli njegovu imovinu u slučaju da umre". Prvu damu „Pinka“ dodatno je porazilo kada je po dolasku u Beograd saznala da su Lola i Zlatko Krmpotić angažovali advokata i da spremaju tužbu protiv Željka.

“Ni njih dvoje nisu bili spremni da zakopaju ratne sekire, što je Milicu bacilo u očaj. Za nju je to bila kap koja je prelila čašu. Dotukla ju je činjenica da će morati da bira između porodice i muža“, otkriva ovaj sagovornik, koji kaže da se Mitrovićeva supruga sada oseća bespomoćno.

”S jedne strane, nalazi se suprug koga mnogo voli, a s druge sestra, koja joj je predstavljala najveću podršku u životu, a ona je prinuđena da bira stranu. To je za nju ipak bilo previše, osetila se potpuno bespomoćno i povukla se u sebe. Već danima ne izlazi iz kuće, do nje je gotovo nemoguće doći i jedino što može da joj izmami osmeh su deca, kojoj je vrlo privržena i sa kojom provodi najveći deo vremena. Koliko znam, osim ćerki, jedina osoba sa kojom se čuje je Željko, ali ni sa njim ne priča o svojoj muci, već se brine i raspituje za njegovo zdravlje. Koliko će još ovako da izdrži ne znam, ali svi smo veoma zabrinuti”, zaključuje ovaj sagovornik.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>