Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. mart 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. mart 2021. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Dnevna doza Lune! 

Dnevni horoskop za 24. mart 2021. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i preterano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvek pod znakom pitanja.

LJUBAV
Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.

POSAO
Pred vama je jedan uspešan poslovni dan. Sve što naumite možete lako ostvariti i to bez ičije pomoći. Međutim, malo će vas brinuti finansije.

ZDRAVLJE
Možete patiti od nesanice.




Bik 21.4.-21.5.

Osećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi hteti da priznate osećanja koja gajite prema jednoj osobi. 

POSAO
Ukoliko se bavite nekom kreativnom vrstom zanimaja, imaćete uspešan poslovni dan. Ostalima se neće puno raditi, pa će jedva čekati kraj radnog vremena.

ZDRAVLJE
Možete osetiti oscilacije u krvnom pritisku.



Blizanci 22.5.- 21.6.

Promenićete svoje planove i ciljeve. Možete steći utisak da je sve što ste dosad uradili bilo beskorisno. Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta naporni voljenoj osobi. Slobodnima će se udvarati neko sa posla ko još nije sasvim zavredeo njihovo poštovanje.

POSAO
Bićete motivisani da radite onoliko koliko ste plaćeni. Možete biti uključeni u neke spletke i zameriti se pojedinim kolegama koje vam ni ovako nisu baš naklonjene.

ZDRAVLJE
Moguć je manji disbalans hormona.



Rak 22.6. - 22.7.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da danas u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.

POSAO
Puno ćete zavisiti od drugih. To će vam na momente smetati, ali ćete na kraju dana zaključiti da bez tuđe pomoći ne biste mogli da završite jedan veliki posao.

ZDRAVLJE
Pijte više vode.






Lav 23.7.- 22.8.

U prvom delu dana bićete prilično pasivni, ako ne i lenji. Uveče ćete osetiti nalet energije koji će se pozitivno odraziti, pre svega, na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Spontano ćete započeti flert sa jednim svojim poznanikom. 

POSAO
Iako vam smisao za praktično neće nedostajati, svesno ćete mnogo vremena utrošiti na ona poslovna pitanja koja se tiču ne tako važnih detalja.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.



Devica 23.8. - 22.9.

Preterana angažovanost na bilo kom životnom polju može vas iscrpeti do te mere da ćete jedva čekati momenat u kojem ćete ostati sami sa svojim mislima.

LJUBAV
Slobodni među vama intenzivno će razmišljati i osobi koju su skoro upoznali. Zauzeti će se u partnerovom društvu osećati voljeno i zaštićeno.

POSAO
Danas ćete se uspešno izboriti sa velikom količinom posla, međutim, nećete osećati veliku satisfakciju zbog toga. Izbegavaćete kontakt sa pojedinim kolegama.

ZDRAVLJE
Potreban vam je duži san.



Vaga 23.9. - 22.10.

Danas možete ostvariti uspeh čemu god da se posvetite pod uslovom da se, osim ambicijom, vodite i onim što vam poručuje vaša intuicija.

LJUBAV
Zauzeti će sa partnerom praviti velike planove koji se tiču njihove zajedničke budućnosti. Slobodni neće prihvatiti nečije udvaranje.

POSAO
Vaši napori urodiće plodom. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima na poslu, kao i trenutnom situacijom na polju finansija.

ZDRAVLJE
Nedostajaće vam energije na fizičkom nivou.




Škorpija 23.10.- 22.11.

U prepodnevnim časovima možete biti prekomerno napeti i to iz nepoznatog razloga. U toku popodneva i večeri bićete znatno rasterećeniji.

LJUBAV
Slobodni će naći način da uživaju u svom ljubavnom statusu bez ičijeg upliva sa strane, a zauzeti se teško suzdržavaju od neke vrste flerta.

POSAO
Sa nestrpljenjem ćete iščekivati razrešenje jedne zamršene poslovne situacije. 

ZDRAVLJE
Solidnog ste zdravlja.







Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete se truditi da nađete vremena za sve i svakoga, u čemu ćete i uspeti. Predstoje vam pozitivna dešavanja, kako u privatnoj, tako i u poslovnoj sferi života.

LJUBAV
Ako ste u vezi, večernje sate ćete rezervisati za partnera, na njegovo veliko zadovoljstvo. Slobodni se mogu nadati poznanstvu sa osobom vrednom njihove pažnje.

POSAO
Sve eventualne izazovne situacije na radnom mestu lako ćete preokrenuti u svoju korist. Otvorena je mogućnost ugovaranja jedne nove saradnje.

ZDRAVLJE
Moguće su tegobe sa želucem.




Jarac 22.12.- 19.1.

Potrudite se da se danas ne opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete. Opustite se i uživajte. Manje se fokusirajte na tuđe mišljenje i držite se svoje filozofije.

LJUBAV
Možete se naći u centru pažnje. Mnogi će hteti da vas osvoje.

POSAO
Može se desiti da svesno zanemarite određeni segment posla na kojem trenutno radite, a koji će se kasnije pokazati značajnijim nego što vam se sada čini.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.



Vodolija 20.1.- 19.2.

Spolja će delovati kao da se dosađujete, a u stvari ćete biti okupirani nekim kompleksnim pitanjima. Potražićete i tuđe mišljenje, ali ćete na kraju ipak ostati pri svom.

LJUBAV
Slobodni će želeti da se osećaju emotivno ispunjeno, ali istovremeno neće hteti da promene svoj ljubavni status. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.


POSAO
Na neki način ćete osigurati svoju poziciji na trenutnom radnom mestu. Možete se nadati pristizanju nagrada i priznanja koja će stabilizovati vaše finansije na duži period.

ZDRAVLJE
Solidnog ste zdravlja.




Ribe 20.2.- 20.3.

Dobro raspoloženje i pojačan optimizam pomoći će vam da se uspešno izborite sa velikim poslovnim izazovima, a neki od vas stići će i da uživaju u ljubavi.

LJUBAV
Ukoliko ste skoro ušli u vezu, ili postoji neko vam se dopada, danas će se vaša osećanja prema toj osobi produbiti. Zauzeti će imati harmoničan odnos sa partnerom.

POSAO
Nešto što vam je u prethodnom periodu zadavalo probleme sada može biti lako prevaziđeno. Biće vam jasno šta treba da činite kako biste ostvarili svoje poslovne zamisli.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje će vam biti stabilno.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>