Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 21. marta do 27. marta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:
OVAN

Hrana

Ušli ste u mesec dana prolaska Sunca kroz svoj znak. Mesec dana pojačane energije, ali i brzog trošenja i samim tim –  pojačane potrebe za kvalitetnom ishranom. Želudac će vam tokom ove nedelje biti osetljiv – ne pretrpavajte ga.

Ljubav

Naglašeno polje podsvesti, tajni – govori da su Ovnovi nečim opterećeni i u razmišljanjima. Ne mora ovo automatski da se vezuje za odnos sa partnerom, već može biti i neki tip zabrinutosti koji se vezuje za posao, materijalnu situaciju, obaveze. Može vam povremeno kvariti odnos sa voljenom osobom ukoliko dozvolite da utiče na vas u smislu nervoze, napetosti, impulsivnosti. Partner u ovoj nedelji može iskazati određeno nezadovoljstvo vašim rečima, postupcima ili prećutkivanjima. Slobodni Ovnovi – koliko god stremili ka novim osobama u svom životu, postoji nešto iz prošlosti što vas podseća na sebe.

Posao

Moguća je zabrinutost zbog informacija koje, iako neproverene – izazivaju nemir u vama. Takođe, moguće su određene provere, inspekcije ili kontrole. Komunikacija u ovoj nedelji neće biti najbolja, pa su mogući nesporazumi i greške. Ukoliko je potrebno da potpišete neki ugovor ili donesete bitnu odluku – ne žurite, tri puta merite – jednom secite. Ovo je period obojen žurbom, impulsivnošću i nervozom. Nedelja koja će vam doneti stabilne, možda čak veće prilive ali i pojačane troškove.

Zdravlje

Sa ulaskom Sunca u vaš znak, počinjete da se fizički oporavljate. Stres će na žalost, ostati i dalje.

 

BIK

Hrana

U zavisnosti od vašeg karaktera I životnih navika, u ovoj nedelji možete otići ili u veliku borbu sa kilogramima I okretanje principima zdrave ishrane….ili još više navaliti na hranu I pojačati apetit na maksimum. Trenutno ne postoji zlatna sredina, idete iz krajnosti u krajnost.

Ljubav

I partner i vi ste prilično na ivici živcaca, a kada je takva situacija – lako se upadne u nervozu, u nesuglasice. Ono što bi trebalo izbegavati kada su parterstva u pitanju jesu impulsivne reakcije i odluke – jer vrlo brzo oboje možete zažaliti zbog njih. Ovu povišenu energiju koja trenutno postoji trošite kroz zajedničke aktivnosti, izlaske, kroz promene koje prijaju i drugoj strani i vama. Na oprezu posebno treba da budu oni parovi kod kojih već duže vreme postoje problemi i „ključanje“ ispod površine. Slobodni Bikovi – avantura da, ali nešto više od toga – prilično teško. Započeti odnosi biće nestabilni.

Posao

Sve ono što se vezuje za posao prilično je naglašeno, a najpre kroz tenziju, nagle promene i pritisak na vas. Obrti su mogući – i to da date ili dobijete otkaz, da u kratkom roku odlučite da promenite firmu ili da pokrenete nešto u sopstvenoj režiji, da se „pokačite“ sa kolegama ili nadređenima i tako dalje….S druge strane, apsolutno je moguće da se odjednom otvore i dobre poslovne šanse ili ponude. Dakle, pred vama je jedna nepredvidiva sedmica, puna dešavanja i preokreta. Po pitanju finansija – uglavnom dobro.

Zdravlje

Hormonski disbalansi, umor, respiratorni sistem je osetljiv.

 

BLIZANCI

Hrana

Iako ste svesni da radite protiv sebe kada je ishrana u pitanju, I u ovoj nedelji ste skloni istom ponašanju I ne osećate poseban podsticaj da nešto korenito promenite. Potrebna vam je lagana ishrana sa puno svežeg povrća I voća.

Ljubav

Potrebno vam je više pažnje i razumevanja od voljene osobe – ali čini mi se da trenutno više vi ispunjavate želje druge strane nego što se vama izlazi u susret. No, čak i u ovakvoj situaciji uspevate da funkcionišete i da vaše emotivne relacije uglavnom budu stabilne. Možda bi bilo dobro otvoriti se i reći voljenoj osobi šta je ono čime niste zadovoljni. Ako nema iskrene komunikacije, nema ni rešenja. Slobodni Blizanci – druženja, flertovanja, nova poznanstva i kontakti. No, s druge strane – od ove nedelje je apsolutno otvorena mogućnost i za situacije sa bivšim poznanicima i bivšim ljubavima.

Posao

Ova sedmica može doneti mnogo čudnih, zbunjujućih situacija vezanih za poslovni segment. Treba biti prilično oprezan prilikom donošenja odluka ili prihvatanja poslovnih predloga – jer je pitanje koliko se sada možete pouzdati u njih. Dobićete samo jedan deo od onoga što očekujete ili što vam je obećano. Moguća su unapređenja ili promene radnog mesta, ali neće biti čudno ukoliko to budu samo „kozmetičke“ promene. Finansijski segment – i dalje problem sa kontrolisanjem troškova.

Zdravlje

Mentalni i fizički umor.

 
RAK

Hrana

Vašem bi organizmu definitivno trebalo jedno veliko prolećno čišćenje, ali je pitanje koliko ćete vi u ovoj nedelji imati I prilike I volje za tako nešto. Ukoliko baš ne možete sada da se odreknete nekih namirnica, onda se trudite da unosite više tečnosti I da se krećete više.

Ljubav

Emotivno se baš i nećete proslaviti u ovoj nedelji. Oni parovi kod kojih već duže vreme postoji nerazumevanje – ono će se samo nastaviti i pojačati. Može se pojačavati osećaj da ste zarobljeni u okolnostima koje ne možete promeniti.  Ukoliko ste kao par stabilni – u prvim danima ove nedelje biće izražena nervoza između vas dvoje, ali ćete to brzo prevazići. Generalno gledano – potrebno je mnogo obostrane otvorenosti ili pak pokretanje pitanja koja ste do sada gurali pod tepih. Slobodni Rakovi – prošlost je na prvom mestu. Nešto novo može ako je tajno ili ako je karmička priča.

Posao

Saturn, Mars i Venera donose vam borbu, zastoje i krize kada su u pitanju posao i finansije. Jupiter, Merkur i Neptun vas podržavaju, ali ta podrška je kroz kreativnost, kroz intuiciju i planove. Mnogo želite i osećate da ste sposobni da te planove i ostvarite, ali stalno vam izlaze prepreke i blokade, pa ta ostvarenja budu polovična ili ostanu na čekanju. Jupiter vam daje nadu i podstrek za velike promene, ali Saturn će „propustiti“ samo ono što je realno i što može trajati u vremenu.

Zdravlje

Osećate se istrošeno i umorno. Potrebna vam je fizička aktivnost.

 

LAV

Hrana

Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna I dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. No, ono što je dobro jeste da ste fizički aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga I potroši na dnevnoj bazi.

Ljubav

Sve u vezi vaših partnerstava i odnosa sa voljenom osobom će ostati manje više isto – prisutni su distanciranost, zahlađenje, nerazumevanje. Mali broj parova pliva nekako u ovoj energiji i to tako što se prave da problem ne postoji, mnogo je više onih koji se osećaju neshvaćeno, udaljeno i bez pravih dodirnih tačaka. No, kao što rekoh – sve će ostati isto, ali ćete početi da se menjate vi. E sad, neki od vas će se menjati u smislu prihvatanja situacije, drugi – u smislu želje za oslobođenjem od pritiska. Na koju ćete vi stranu, videćemo. Slobodni – prošlost. Noviteti eventualno i samo za avanturu.

Posao

Ni po pitanju posla vi niste zadovoljni i već dugo se borite sa pritiskom i stresom koji dolazi kroz poslovne okolnosti i svakodnevicu, kao i kroz saradničke i odnose sa šefovima. Prelazak Sunca koje vlada vašim znakom u Ovna počeće da pojačava vašu potrebu da stvari menjate iz korena i to odmah. E, to „odmah“ nisam sigurna da će baš funkcionisati, još je pred vama podugačak put do korenitih preokreta. Po pitanju finansija budite dosta oprezni – ovo je sada slaba tačka, sem troškova može biti i gubitka novca.

Zdravlje

Od ulaska u ovu nedelju vaša energija će biti intenzivnija. No, još uvek osetljivost na viruse i bakterije.

 

DEVICA

Hrana

Ne smete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Preterujete u ovoj nedelji – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete I ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete I ne uspevate da pronađete pravi balans.

Ljubav

Dani nerazumevanja su pred vama. Osećaji mogu biti jaki, ali to ne znači da će odnos sa partnerom funkcionisati. Šta više – vrlo često u ovoj nedelji možete biti zamišljeni, povučeni u sebe i ćutljivi zato što ne shvatate šta se dogodilo sa vašim odnosom i zbog čega je sada situacija takva. No, kao što smo rekli prilikom ulaska Jupitera u vaše partnersko polje – ono što valja, proći će i pojačaće se, ono što ne valja – doći će u fazu odvajanja. Kao par, trenutno ste u jednoj od prelomnih faza koja će trajati sve do maja meseca. Slobodni – prošlost, avanture, tajni odnosi. Ima dešavanja, a koliko vam prijaju – to vi znate.

Posao

Ozbiljne su odgovornosti na vama. Umesto da se pritisak i okupiranost obavezama smanjuje ili makar stabilizuje – pojačava se. Imate utisak da ste u začaranom krugu iz koga nikako da izađete. Posebno prva polovina sedmice može biti naporna i zahtevna po vas. Na sve ovo – u ovoj nedelji treba obratiti posebnu pažnju na kontakte i dogovore – postoji tendencija da oko vas bude dosta onih koji pričaju prazne ili neistinite priče, obećavaju a ne ispunjavaju, koji vas na neki način „zavlače“.

Zdravlje

Osetljivost, hronični umor. Energetski ste u padu.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>