Zadruga

Parovi

Viktorija Mitrović zaprepastila je i zgrozila sve! (VIDEO)

Viktorija Mitrović zaprepastila je i zgrozila sve kada je priznala sa koliko muškaraca je spavala. Evo šta kaže njena tetka za medije!

Viktorija Mitrović zaprepastila je i zgrozila sve! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Viktorija Viki Mitrović opet je šokirala sve kada je tokom žestoke svađe s Marijanom Zonjić priznala da je imala seks s njenim bivšim dečkom pevačem Igorom Kostićem poznatijim kao Igor X, s kojim pevačica Mina Kostić ima ćerku. Nakon toga se oglasila i Viktorijina tetka i otkrila da je njena sestričina spavala sa 320 muškaraca.

Povodom njenih ispada, za medije se oglasila i Viktorijina tetka jer njena baba Regina, koja je ranije davala izjave u vezi s zadrugarkom, kako ona ističe, više ne želi ništa da komentariše.


- To je Viktorija, ona balavi, nema pojma šta priča. Pogubila se u tom rijalitiju. Ne znam šta se s njom dešava, nije mi jasno, ona to radi da bi isprovocirala ostale u kući ili zato što je pukla s mozgom i jedva čeka da izađe. Sama po sebi se*e. Spavala je onda sa 320 muškaraca - prokomentarisala je Viktorijina tetka za medije, ali je insistirala da se njeno ime ne objavljuje, te dodala da njena sestričina pevača kog pominje i ne poznaje ili nije dobro upućena u zadrugarkine radove.


- Ma gde je bila s Igorom, ona je bila sa svakim kog sretne. To lupa da bi isprovocirala Marijanu, ona i ne zna ko je Igor. Ne može da bude s njim kad nema pojma ko je čovek. Ja sam odrasla s Viktorijom i prema njenom izrazu lica znam kad laže, a kad priča istinu ili provocira nekog što je ovoga puta slučaj.

Inače, Viki je u svađi sa Zonjićkom iznela gnusne detalja o cimerki, da ona, navodno, nije pevačica, već prostitutka, i da spava s muškarcima za 150 evra, te otkrila da joj je Igor X lično ispričao da je htela da ga navata na bebu.

- Letos, kad sam pušila Igoru X, razmišljali smo o tebi. Kad me je je*ao, pričao mi je o tebi da si htela da ga namamiš i da mu kažeš da si trudna - rekla je Viki, a Marijana joj je odbrusila:







- Smeje ti se. Ne bi Igor X nikad bio s tobom!

- Dečko došao iz Egipta, prvo bio sa mnom, pa mi pričao da je htela da mu smesti dete... Ja ti kažem kako stoje stvari. Budalo luda, u avgustu me je*ao, petak veče - nije se zaustavljala Viki.

- Mogu da se zakunem da te nije takao - samouvereno je rekla Marijana.


Viktorija se kasnije posvađala i s dečkom Markom Osmakčićem zbog izjava.

- Ima li neko ko tebe nije je*ao - besneo je Osmakčić na nju, a ona mu je kroz smeh uzvratila:

- Nema! Samo onaj ko je žurio na voz!






 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>