Zadruga

Parovi

Dozvolio je veliki Mensi da ga dribla jedna mala slinava klinka!

Ermina Pašović nije štedela reči ili bolje reći uvrede, kada su u pitanju Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović. Dozvolio je veliki Mensi da ga dribla jedna mala slinava klinka!

Dozvolio je veliki Mensi da ga dribla jedna mala slinava klinka! Screenshoot/Instagram




Ponašanje Mensura Ajdarpašića poslednjih nekoliko dana zbunjuje zadrugare. On ima sve više svađa sa Milicom Veselinović, sa kojom se često vređa, a nakon toga upada u teorije zavere i zamera zadrugarima i govori im da su svi protiv njega, iako mu je većina njih reklo da mu ništa loše ne misle. 

Mnoge je ovakvo njegovo ponašanje podsetilo na "Zadrugu 3", kad se svađao sa skoro celom kućom, a između ostalog, i Erminom Pašović

Ermina Pašović se sada oglasila i nije imala lepe reči:


"Njegovo ponašanje je odvratno. Sve on zna, on je uvek taj najpametniji. Postupci govore drugo. Glup je kao k*rac! Mala ga dribla kako stigne, laže kao pas. U životu mlađe biće, a kvarnije nisam videla od Žizele. A on da bi narod rekao: "Vidi ga kako je pazi" inat tera. Da, devojka mu se us*rala u učešće u Zadruzi 5. 






Umesto da flertuje, da se sprda, da koristi učešće i drugu šansu, on se us*o u sve. Ne može se porediti sa Minom, bila je prava ljubav. A ovo je samo krš obični i velika prevara. Dozvolio je veliki Mensi da ga dribla jedna mala slinava klinka." - poručila je Ermina Pašović.
 

Car optužio Dejana za manipulaciju! Dragojević se izvinio! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>