Region

Svet

Region

Advokado od 15. novembra! Pogledajte radnju prve tri epizode!

Serija "Advokado" od 15. novembra na RTS-u! Pogledajte radnju prve tri epizode! Režiju ove humorističke serije potpisuje Nikola Pejaković i Saša Hajduković. Glavne uloge igraju Ljubomir Bandović, Nikola Pejaković, Mira Karanović, Branka Katić, Jasna Đuričić i Mira Banjac.

Advokado od 15. novembra! Pogledajte radnju prve tri epizode! Screenshoot/Instagram






Prva epizoda

Glavni junak serije je sredovečni advokat, Brana Pundravac, koji ima dosta uspeha u odbrani ljudi koji čine zakonske prekršaje. Branin najbolji prijatelj, Zaviša Trulić Beli, predloži mu da profesionalnu veštinu iz sudnice iskoristi i za začetak filmske karijere. Strana filmska produkcija došla je da snima u našoj zemlji, a Beli ima pravu informaciju o tome kada će biti audicija. Brana se protivi toj ideji. On živi sa majkom, tetkom i bakom. Beli dođe na ručak kod Brane i njegove porodice. Na ručku, Beli otkrije da je Brana u detinjstvu pohađao dramsku grupu. Ubrzo, Beli saopšti Brani da ga je prijavio na audiciju za film.

Režiju ove humorističke serije potpisuje Nikola Pejaković i Saša Hajduković. Glavne uloge igraju Ljubomir Bandović, Nikola Pejaković, Mira Karanović, Branka Katić, Jasna Đuričić i Mira Banjac.






Druga epizoda

Džoni Tropa

Posle dužeg predomišljanja, Brana se odluči da zajedno sa prijateljem, Belim, ode na audiciju za film u kojem bi trebalo da igra Džonija Tropu, vođu nekada popularne finske rok grupe. U čekaonici filmskog studija sretnu Sergeja Trifunovića, koji im kaže da mu je potpuno propala glumačka karijera otkad je odlučio da se bavi politikom. Čak ni njegov brat više ne želi da razgovara sa njim. Sergej, Brana i Beli ubrzo shvate da nije reč o filmu o Džoniju Tropi, već da je to zapravo glumačka audicija za kineski  film u kojem su u prvom planu borilačke veštine.



Treća epizoda

Beli nagovora svog prijatelja, advokata Branu, da zajedno uđu u novi posao koji će da im promeni živote. Brani se ne dopada ta ideja, jer se od prethodne poslovne akcije sa Belim još uvek oporavlja. Beli mu predloži da ulože novac u proroka. Video je da je prorok Žuti izuzetno uspešan i zarađuje puno novca. Beli mu kaže da je potrebno da oni pronađu nekog svog proroka u kojeg će da ulože kapital. Beli misli da je pravi izbor Stanislav. Procenio je da baš on ima poseban talenat za proricanje.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>