Region

Svet

Region

Koje nas to domaće serije očekuju u 2022. godini!

Mnogi isčekuju sa nestrpljenjem nastavke domaćih serija koje su rado pratili predhodnih godina, a evo koje nas to serije očekuju u 2022. godini!

Koje nas to domaće serije očekuju u 2022. godini! Screenshoot/Instagram





Ubice mog oca sezona 5. trebalo bi da bude emotovana decembra 2021. godine, a snimanje šeste sezone očekuje se sledeće godine.



Tajkun je imao dosta uspeha i očekuje se druga sezona u 2022. godini.


"Kalkanski krugovi" su izraz koji postoji samo u fiktivnom Dolu. Ipak, on nije potpuno izmišljen. “Izdvojenici”, odnosno ljudi oboleli od gube, držani su u prostoru koji je bio omeđen živim krečom, prosipanim unaokolo radi sprečavanja širenja bolesti – a te tragove u Dolu zovu zaštitnim, „kalkanskim krugovima“. Ovaj motiv opisan je i u priči Milovana Đilasa “Gubavac”, koja se dešava u Crnoj Gori za vreme austrijske okupacije tokom Prvog svetskog rata, i govori o Lazaru, koga vode na mestu gde, kao oboleo od gube, treba da provede ostatak života.




Baba Guba je misteriozno biće iz serije i kako je jedan od likova nazvao rođak Baba Roge.


Serija je bila veoma gledana i kraj prve sezone ostavio je otvorena mnoga pitanja na koje gledaoci očekuju odgovore. Reditelj Milan Karadžić otkrio da je druga sezona u pripremi...


Serija "Pevačica" prva sezona je završena, a snimanje druge sezone očekuje se na proleće sledeće godine.


Klan 2 se očekuje takođe sledeće godine. U poslednjoj epizodi prve sezone gledali smo Pašinu svadbu, a u nastavku nas očekuje pored njegovog privatnog života, (koji će biti ugrožen zbog onoga čime se bavi ) i život na vrelom asfaltu. Da li će uspeti svoju porodicu da spase užasa, ostaje nam da vidimo.  


Močvara - Novih deset epizoda stilski i vizuelno se naslanjaju na prethodne, a iza njih stoji ista ekipa na čelu sa autorima, rediteljem Olegom Novkovićem i scenaristkinjom Milenom Marković. Glavni junak, inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istraživaće niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriti tajnu vlastitog porekla. Videćemo kako se inspektor menja i kako je spreman da prašta. On dobija i dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar. 

Radnja druge sezone dešava se u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti.

- Za razliku od prve sezone, koja je bila dosta mračna, baš je bila prava močvara, više mi se sviđa u drugoj sezoni što idemo u suprotnom smeru. Mesto je Senta, Vojvodina, spržena ravnica, leto, vrućina, znoj, dijametralno suprotno od prvog dela - kaže Goran Bogdan.

Producentska kuća "Fajerflaj" i "Telekom Srbija" stoje iza "Močvare" čije emitovanje se očekuje tokom sledeće godine na kanalima Superstar TV i RTS-u.






Senke nad Balkanom 3 - nastavak priče čiji je tvorac Dragan Bjelogrlić odvijaće se krajem Drugog svetskog rata i pratiće stvaranje Jugoslavije. Scenario još nije napisan, pa više detalja nije poznato, a verovatno će na njemu u narednom periodu zajedno s glumcem i rediteljem raditi Dejan Stojiljković i Boban Jevtić.


"Senke nad Balkanom" uz "Ubice moga oca" bile su prve serije iz domaće produkcije koji je u svoju ponudu uvrstio Amazon. Serija Dragana Bjelogrlića na engleskom nosi naslov "Black Sun". Amazon prajm, inače, prema izveštaju iz januara prošle godine, pokriva tržište od više od 150 miliona pretplatnika.


Državni službenik 3 - Iza scenario za novih 12 epizoda stoje Vladimir Kecmanović i Staša Bajac, a režija je poverena Miroslavu Lekiću.



- Treći serijal se bavi koronom i problemima koji su se pojavili ujedno sa pandemijom. Svi stari likovi koji se pojavljuju u prvoj i drugoj sezoni, pojavljuju se i u trećoj. Biće tu i novih likova, a ko će se pridružiti ekipi za sada ne mogu da otkrijem - priča Miroslav Lekić za Blic.




S tim u vezi, u akcionu dramu koja prati zamršene živote agenata tajne službe, dodatno uznemirene kompleksnim političkim previranjima, vraćaju se Milan Marić, Vanja Dujov, Žarko Laušević, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, ali i Tihomir Stanić i Marko Janketić u ulogama Marjanovića i inspektorka Mirka iz serijala “Ubice mog oca”.







Besa 2 očekuje nas na Super Star kanalu u ovoj godini, nakon emitovanja serije "Crna svadba" koju ćemo moći da pratimo od 23. oktobra na Super Staru i od 30. oktobra na RTS-u.








Posle velikog uspeha serije „Mama i tata se igraju rata“, Veljko Radisavljević, Jadranka i drugi akteri popularne drama-komedije koja je osvojila publiku, vraćaju se na male ekrane. Pala je prva klapa nastavka serije.


Druga sezona imaće 10 epizoda i biće to 10 dana u životima junaka.


Ekipa serije je na terenu naredna tri meseca. Nove epizode, s nestrpljenjem čekamo. 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>