Region

Svet

Darko Lazić pobesneo: Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue!

Popularni pevač Darko Lazić pobesneo je zbog tvrdnji pevačice Olivere Matijević da je sa njom varao verenicu Marinu Gagić. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue!

Darko Lazić pobesneo: Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue! Screenshoot/Instagram




U porukama se jasno vidi da su Olivera i Darko Lazić bili u tajnoj vezi, te da joj je pevač obećavao da će uskoro rešiti sve sa Marinom i biti sa njom.


Ono što je prilično tužno u ovim porukama jeste deo gde Lazić prilično ponižava Gagićevu, navodeći da je ona "dete koje ništa ne zna".


"Pa dobro, kad će ova farsa sa Marinom završiti? Ovo je već smešno, a obećao si mi", napisala je Matijevićeva.

Darko joj je, između ostalog, odgovorio:

"Pa sačekaj još malo, posle Pule ću završiti s njom. Ona je dete, ništa ne zna. To zbog novinara je dobro".


Inače, Marina je sada u dobrim odnosima sa Oliverom koja je neko vreme bila sa Darkom, što dokazuje i njihova objava od pre nekoliko dana, uz koju je Olivera, nazdravljajući, napisala: "Za nove početke".








Podsetimo, Marina je bila uz Darka u vreme kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a zbog povreda koje je zadobio danima se nije znalo da li će se lekari izboriti za njegov život.

Pored poruka, Olivera je u razgovoru za Telegraf priznala emotivnu vezu sa Lazićem, u periodu dok je on bio sa Marinom. Međutim, Darko tvrdi da ga je ona uhodila i da je želela da bude sa njim, kao njegova devojka, što se nije desilo.

Lazić je vidno iznerviran što se Marina i Olivera sada druže i kaže da Gagićeva ranije nije mogla da smisli Matijevićevu, te da su se sada udružile protiv njega.

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata - rekao je Lazić za Telegraf Jetset.

- Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima - dodao je Darko.






Podsetimo, Olivera je ispričala kako su se ona i Darko upoznali i kako je izgledao njihov odnos.

- Upoznali smo se u Beču na jednom slavlju malo posle razvoda od Ane. U to vreme je počeo da se zabavlja sa Marinom. Nas dvoje smo se viđali pola godine, tačnije dok nisam videla njega i Marinu na jednoj fotografiji na Instagramu. Tako sam saznala za njihovu vezu. Odmah sam ga pitala, ali je negirao da su zajedno. Govorio mi je da mu je ona komšinica i da je zna od malih nogu. Da je dete za njega. Međutim, kada je prestao da se javlja redovno shvatila sam da je sa njom - rekla je pevačica za Telegraf Jetset i ispričala kako je izgledao njihov poslednji susret.



- Pola godine nakon prekida odnosa videli smo se u Ljubljani u jednom klubu gde je nastupao, to je bilo malo pre korone. Poslao je jednog momka iz obezbeđenja da mi prenese da dođem u bekstejdž. Otišla sam samo da čujem šta hoće. Tada me je pitao da odem u hotel sa njim posle nastupa. Rekla sam mu da treba da ga bude sramota, jer ga kod kuće čeka trudna žena - rekla je Olivera koja za pevača posle svega nema lepe reči.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>