Svet

Region

Dženifer Aniston i Dejvid Švimer u emotivnoj vezi!

Omiljeni televizijski par, Rejčel Grin i Ros Geler, zvezde serije "Prijatelji", odnosno, glumci Dženifer Aniston i Dejvid Švimer navodno su u emotivnoj vezi prenose strani mediji.

Dženifer Aniston i Dejvid Švimer u emotivnoj vezi! Screenshoot/Instagram





Dženifer Aniston i Dejvid Švimer  su tokom snimanja "Prijatelji - Okupljanje" priznali da su tokom hit serije na početku bili zaljubljeni jedno u drugo. No, izgleda da se sve promenilo nakon snimanja okupljanja, kada su, kako se navodi, shvatili da su im se probudila osećanja iz prošlosti.

- Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je sećanje na prošlost izazvalo osećanja kod oboje i da je hemija koju su uvek morali da sahranjuju još uvek tu. Počeli su da šalju poruke odmah nakon snimanja, a prošlog meseca Dejvid je odleteo iz svoje kuće u Njujorku da vidi Džen u LA -u - rekao je izvor za Closer.








Upućeni su tvrdili da su Aniston i Svimer provodili vreme u Dženiferinoj kući, gde su uveče "spremali večere i uživali u kvalitetnom zajedničkom vremenu, ćaskanju i smehu."


- Takođe su primećeni kako piju vino, duboko u razgovoru, dok su šetali jednim od Dženinih omiljenih vinograda u Santa Barbari, gde je bilo jasno da između njih ima mnogo hemije - rekao je izvor.

Predstavnici Švimera i Aniston demantovali za Fox News da su oni u emotivnoj vezi, međutim, to ne bi bio prvi put da slavni par krije ljubavnu romansu.

Dženifer i Dejvid su priznali emocije na okupljanju "Prijatelja", ali da im je prvi poljubac bio pred kamerama i da nikada nije bilo ništa više između njih.






- Oboje smo se snažno gnječili, ali bilo je to kao da su prošla dva broda. Jedno od nas je uvek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu - rekao je Švimer.

 Sećam se da sam jednom rekla Dejvidu: "Biće to velika šteta ako se prvi put ti i ja poljubimo na nacionalnoj televiziji.". I svakako je to bilo. Samo smo kanalisali sve naše obožavanje i ljubav jedno prema drugom u Ros i Rejčel - rekla je Dženifer.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>