Region

Svet

Bata Zdravković dva puta završio u zatvoru

Pevač i imitator Bata Zdravković dva puta je imao neprijatno iskustva sa policijom. Prvo iskustvo doživeo je u tinejdžerskim danima kada je u policiju priveden zbog tuče, dok je drugi put neko prijavio kako pevač vozi kradeni auto.

Bata Zdravković dva puta završio u zatvoru



"Bio sam mlad, ali dovoljno iskusan da ne pristanem da cinkarim drugove koji su učestvovali u toj klinačkoj svađi. Zbog toga sam i proveo nekoliko dana u pritvoru. Kada je dokazano da nisam ni započeo svađu niti je raspirivao, bez ikakvih tužbi i posledica po moj dalji život pušten sam kući. Ne stidim se toga, jer je i to deo mog života".

Međutim, nekoliko godina kasnije pevač je ponovo priveden. Tom prilikom Bata je optužen da je vozio kradeni automobil.

"Iz ne znam kojih namera, neko je dojavio policiji da imam ukraden auto ili kako se to popularno govorilo "skinut sa osiguranja". Uzalud sam pokušavao da objasnim da je tako nešto nemoguće, s obzirom na to da sam auto regularno kupio. Proveo sam jednu noć u pritvoru, što je bilo dovoljno da policija proveri sve moje tvrdnje. Na kraju se ispostavilo da sam u pravu jer je auto čist kao suza. Mogao sam da prođem i bez te noći, ali ajde šta sad da se radi, i to je za ljude" - objasnio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>